Muğlalı tenisçiler Türkiye Şampiyonası’nda

Muğla tenis kulübünün alt yapısında yetişen ve bugüne kadar birçok başarıya imza atan Lara Palaska, İris Uluutku, Defne Uluutku, Gürel Kolcuoğlu 2014 yılının en büyük organizasyonu olan ve 50’ye yakın kulüp ve 500’e...

Muğlalı tenisçiler Türkiye Şampiyonası’nda

Muğla tenis kulübünün alt yapısında yetişen ve bugüne kadar birçok başarıya imza atan Lara Palaska, İris Uluutku, Defne Uluutku, Gürel Kolcuoğlu 2014 yılının en büyük organizasyonu olan ve 50’ye yakın kulüp ve 500’e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında ana tabloda mücadele edecek.

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 5-10 Eylül 2014 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan 14 yaş Türkiye şampiyonasında Muğla’yı temsilen Muğla Tenis Kulübü adına Lara Palaska, İris Uluutku, Defne Uluutku katılacak. Samsun’da düzenlenecek olan 12 yaş gurubu Türkiye şampiyonasında ise Gürel Kolcuoğlu katılacak.

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, Türkiye şampiyonasında Muğlalı tenisçilerin başarılarla döneceklerine inandığını belirterek, “Sporcularımız Ana tabloda mücadele edecek. Muğlamızın adını Türkiye'ye en iyi şekilde duyuracağına inandığımız sporcularımıza başarılar diliyorum. Ayrıca, desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Bekir Çeker'e katkıları nedeniyle teşekkür ediyordum” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.