Muğlalı tenisçiler kortlarda

Muğla Tenis Kulübü’nün genç raketleri, Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 27-28-29 Şubat 2014 tarihleri arasında Göcek'te düzenlenecek olan 14 yaş hafta sonu turnuvasına katılıyor.Alt yapıda yetişen...

Muğlalı tenisçiler kortlarda

Muğla Tenis Kulübü’nün genç raketleri, Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve 27-28-29 Şubat 2014 tarihleri arasında Göcek'te düzenlenecek olan 14 yaş hafta sonu turnuvasına katılıyor.

Alt yapıda yetişen başarılı sporculardan Lara Palaska, Gürel Kolcuoğlu ve Efe Küçük   çalışmalarını tamamlarken 2014 yılının ilk başarısını elde edip Muğla’nın ismini duyurmak için raket sallayacaklar.

2014 yılında yeni başarılar elde edip bu yıl sonunun da Milli Takıma girmeyi hedefleyen sporcular, Muğla halkının desteğini bekliyor. Öte yandan gene alt yapıda yetişen ve bilimsel testlerle seçilen Muğla Tenis Kulübünün 8 yaş sporcuları olan Ece Yaşyerli, Eren Akgün, Karya Arıkan da  İzmir'de İzmir Tenis Kulübünde düzenlenecek olan 8 Yaş Şampiyonasına katılmak üzere 08-09-10 Mart'ta İzmir’de olacaklar. Yine aynı turnuvada 9 Yaş Şampiyonasında Elif Tuncay, Muğla’yı temsil edecek.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.