Muğlalı sporcular başarıdan başarıya koşuyor

Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın’ın Söke ilçesinde 28 Ocak-7 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler Bay-Bayan Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda derece alan 15 sporcuyu makamında kabul...

Muğlalı sporcular başarıdan başarıya koşuyor

Muğla Valisi Amir Çiçek, Aydın’ın Söke ilçesinde 28 Ocak-7 Şubat 2016 tarihleri arasında düzenlenen Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler Bay-Bayan Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda derece alan 15 sporcuyu makamında kabul etti.

Sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Şube Müdürü Devrim Karakuş, Muay Thai İl Temsilcisi Gökhan Konuk, Fethiye Belediye Spor Kulübü Antrenörü Ali Yorgun, Milli Takım ve  Fethiye Doğan Budokan Spor Kulübü Antrenörü Süleyman Doğan, Amiral Turgutreis Spor Kulübü Başkanı Hasan Karlı eşlik etti.

Muğla’dan  60 sporcunun katıldığı şampiyonada 1 Türkiye şampiyonluğu, 5 Türkiye ikinciliği, 9 Türkiye üçüncülüğü kazanıldı. Sporcuları tek tek tebrik eden Vali Çiçek, sporcuların madalya alarak ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmesinden gurur duyduğunu ifade etti.

Sporun sadece il sınırlarını değil ülke sınırlarını aşarak dünya genelinde yapılan önemli bir etkinlik olduğunu ifade eden Vali Çiçek; “Vizyonumuz Avrupa’da dünyada ve olimpiyatlarda ülkemizi başarı ile temsil edecek derece alacak şampiyon sporcular yetiştirmek. Gençlerimizin hem okul hem de spor hayatlarında iyi yerlere gelmesi bizim arzumuz. Hocalarımızı ve ailelerinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Türkiye’de şampiyon olan sporcularımızın Avrupa’da dünyada şampiyon olacaklarına inancımız tam” diye konuştu.

Elde edilen bu başarıların arka planında pek çok kişinin bulunduğunu söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, sporcuların Muğla’yı iyi bir şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.