Muğlalı Sigorta Acentesi Sektör Meclisi’nde

Muğla İl Delegesi Murat Yetkin, yapılan Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi seçimlerinden 40 kişilik meclise girme başarısı gösterdi.Ülke çapında faaliyet gösteren 15 bin 394 sigorta acentesinin 10 Ekim 2013 tarihinde sandık başına...

Muğlalı Sigorta Acentesi Sektör Meclisi’nde

Muğla İl Delegesi Murat Yetkin, yapılan Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi seçimlerinden 40 kişilik meclise girme başarısı gösterdi.

Ülke çapında faaliyet gösteren 15 bin 394 sigorta acentesinin 10 Ekim 2013 tarihinde sandık başına giderek meslektaşları arasından seçmiş olduğu 313 İl Delegesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kampüsü’nde Sigorta Acenteleri Sektör Meclisinde görev alacak 40 sigorta acentesini seçti.

Seçimlerde Muğla’yı, il delegeleri Yetkin Murat Yerli, Metin Sivaslı, Hakan Türkoğlu, Halit Saraç ve Abdülselam Yüksekoğul temsil etti.

Muğla il delegelerinden Yetkin Murat Yerli ise, 40 kişilik Sektör Meclisine seçilme başarısını gösterdi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kampüsü’nde delegelere hitap eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, bundan 7 yıl önce TOBB çatısı altında yeni bir yapı kurulduğuna işaret ederek, “Geçtiğimiz 7 yıl gösterdi ki çok doğru bir adım atmışız. Bu süre içinde Sektörün gelişmesi, kendini disipline etmesi, meslek mensuplarının eğitimi ve müşteri memnuniyetinin artması noktasında çok önemli mesafe kaydettik.” dedi.

Günümüzde ekonomiyi büyütmenin ve ticareti arttırmanın temel unsurunun sigorta sistemi olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, ekonomiler büyüdükçe, güçlü sigorta sistemine olan ihtiyacın da arttığına işaret etti.

Sektör Meclisi’ne girmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğlalı Sigorta Acentesi Yetkin Murat Yerli, Sektör Meclisi’ne girerek, Muğla’nın adını duyurmaktan dolayı mutlu olduğunu, seçildiği görevi layıkıyla yerine getirmeyi amaçladığını ifade etti.

Türkiye’de sigortacılık hizmetinin kalitesi dünya standartlarına ulaştığını, insanların da sigortaya olan ilgisinin bu ölçüde artması gerektiğini savunan Yerli, sigorta bilincini yaygınlaştırmak zorunda olduklarını da sözlerine ekledi.

Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi, mesleğe ilişkin sorunları tespit ederek çözüm önerileri geliştirirken, politika ve stratejiler oluşturulmasında önemli rol üstlenmekte.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.