Muğlalı masa tenisçilerin önlenemez yükselişi

Türkiye Masa Tenisi 1.Liginde mücadele eden Türk Telekomspor ve 2.Ligde mücadele eden Muğlaspor  Masa Tenisi sporunda çıtayı çok yükseklere çıkardılar.Üst liglerdeki başarının yanı sıra Antrenör Necati Çetin yönetiminde...

Muğlalı masa tenisçilerin önlenemez yükselişi

Türkiye Masa Tenisi 1.Liginde mücadele eden Türk Telekomspor ve 2.Ligde mücadele eden Muğlaspor  Masa Tenisi sporunda çıtayı çok yükseklere çıkardılar.

Üst liglerdeki başarının yanı sıra Antrenör Necati Çetin yönetiminde gece geç saatlere kadar çalışan küçük yaşta ki Masa Tenisi sporcuları Muğla’da Masa Tenisini zirveye oturttular.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Salonu’nda çalışmalarını sürdüren ekipler il dışındaki müsabakalarda aldıkları sonuçlarla da göz dolduruyorlar. Son olarak İstanbul’da oynanan 1. Lig müsabakasına katılan Türkiye Masa Tenisi 1.Lig takımlarından Türk Telekomspor başarıları ile Türkiye genelinde adından söz ettiriyor. Masa Tenisinde gelinen noktanın kendilerini son derece mutlu ettiğini söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, özel makinesinden, malzemelerine kadar sporculara her türlü imkanı sunduklarını belirterek, Masa Tenisi sporunun her yaştaki insanlar tarafından yapılabilecek, önemli ve keyifli bir spor olduğunu söyledi. İki kulübün aldığı başarıların ilimiz adına çok önemli olduğunu da belirten Hacıcaferoğlu, bu tür branşlara kulüplerin ilgilerinin son derece önemli olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.