“Muğla’da Yeni Türkiye’ye sahip çıkılıyor”

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, temayül yoklamasında karşılaşılan yoğun ilginin sevindirici olduğunu belirterek, “Muğla’da Yeni Türkiye hedefimize sahip çıkılıyor” diye konuştu.AK Parti Muğla Teşkilatı, geçtiğimiz...

“Muğla’da Yeni Türkiye’ye sahip çıkılıyor”

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, temayül yoklamasında karşılaşılan yoğun ilginin sevindirici olduğunu belirterek, “Muğla’da Yeni Türkiye hedefimize sahip çıkılıyor” diye konuştu.

AK Parti Muğla Teşkilatı, geçtiğimiz Pazar günü temayül yoklamasını tamamladı. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan eğilim yoklamasında oy kullanacak bin 650 partilinin yüzde 80’i sandık başına giderek, 27 aday adayından 6'sını işaretledi. Oylar açılmadan Genel Merkez'e gönderildi.

Küreci, yapılan temayülün çok coşkulu geçtiğini vurguladı. Küreci; “Aday adayları partililerimize yakışır bir şekilde hazırlık yapmışlar. Bu coşkunun en önemli sebebi partimizin Yeni Türkiye yolunda hedefler koymuş olmasıdır. Bu hedeflere ulaşma doğrultusunda da samimiyetinin olmasıdır. Partimizde milletvekili olmak isteyenlerin o heyecanı çok net olarak okunuyordu. Buna karşılık teşkilatlarda da bir teveccüh vardı” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından günler öncesinden organize ettiği programda herhangi bir aksaklık yaşanmadığını dile getiren Küreci, Yeni Muğla vurgusu yaptı. Teşkilata olan ilginin 2023 hedefine duyulan güvenin göstergesi olduğuna dikkat çeken Küreci, şunları söyledi: “Partimizin Yeni Türkiye yolunda koymuş olduğu hedeflere hem partililerimiz hem de vatandaşlarımız sahip çıkıyor. Katılım o nedenle gayet güzel oldu. Herkes bu sürece katkı koymak istiyor. Çözüm sürecinde de önemli bir adım atıldı. Türkiye'nin daha parlak geleceğinin ışıkları geliyor. Bu 2023 hedefine yönelik olarak da verilen güvenin göstergesi. Güven içerisinde hizmet etmek isteyen arkadaşlarımızın partimize olan teveccühü bizleri de memnun ediyor. Organizasyon partimiz tarafından günler öncesinden planlı ve programlı bir şekilde yapıldığı için temayül oylaması sorunsuz bir şekilde tamamlandı.”

Bundan sonraki süreçte aday adayların Ankara'ya davet edilmeye başlanacağını belirten Başkan Küreci; “Bu mülakattan sonra da temayül sonuçları ile birlikte aday adayları Sayın Başbakanımızın da başkanlığını yapacağı son kurula girecek. Bu kurul sonucunda da Muğla’ya en uygun aday listemiz ile seçim için çalışmaya sabırsızlanıyoruz. Partimiz bu kesin olan aday listelerini de 7 Nisan'da YSK'ya teslim edecek” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.