MUĞLA’DA VAKA SAYILARI DÜŞTÜ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 24-30 Temmuz arası illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı. Bir haftadır yangınlarla mücadele verilen Muğla’da haftalık vaka sayısı 100 binde 48,66 olarak açıklanarak düşüş gösterdi.Sinem...

MUĞLA’DA VAKA SAYILARI DÜŞTÜ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 24-30 Temmuz arası illere göre haftalık vaka sayısını paylaştı. Bir haftadır yangınlarla mücadele verilen Muğla’da haftalık vaka sayısı 100 binde 48,66 olarak açıklanarak düşüş gösterdi.

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz haftalarda Kurban Bayramı dolayısıyla tatilci akınına uğranan Muğla’da haftalık vaka sayıları artmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan haftalık vaka oranlarında bu hafta (24-30 Temmuz arası) düşüş yaşandığı görüldü.

17-23 Temmuz arası 55,71 olan haftalık vaka sayısı 24-30 Temmuz arasında 100 binde 48,66 olarak açıklandı.

Sağlık Bakanaı Fahrettin Koca, “İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Aşı olma oranı yüksek olan illerimiz vaka artışlarından çok daha az etkileniyor. Aşınızı zaman kaybetmeden olun” sözleriyle paylaşımında bulundu.

Öte yandan Muğla yüzde 88,3 oranıyla Türkiye genelindeki aşılamada birinciliğini korudu.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.