Muğla’da TÜBİTAK Projesi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim elemanları tarafından TÜBİTAK destekli yürütülen “Çevresel Bir Davranış Olan Geri Dönüşüm İçin Türkiye’de Hane Halkı Düzeyinde Sosyal Pazarlama Programı Geliştirme” isimli...

Muğla’da TÜBİTAK Projesi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim elemanları tarafından TÜBİTAK destekli yürütülen “Çevresel Bir Davranış Olan Geri Dönüşüm İçin Türkiye’de Hane Halkı Düzeyinde Sosyal Pazarlama Programı Geliştirme” isimli projenin uygulamaları devam ediyor.

“Ayır At, Hayata Kat” sloganıyla yola çıkan ve Türkiye’de ilk bilimsel temele dayalı “Sosyal Pazarlama Programı” oluşturmayı amaçlayan geri dönüşüm kampanyası,  kaynağında ayrışma yapan Belediyelerden seçilen Muğla, Gaziantep, Antalya, Bolu, Eskişehir ve Tekirdağ illerinde yürütülüyor.

Proje ekibinden proje ile ilgili olarak yapılan açıklamada, katkıda bulunan herkese teşekkür edilirken; “Muğla’da bu projeye hane halkı düzeyinde katılan ve altı ay süresince proje ekibine sonsuz desteklerini esirgemeyen; Sayın Serhan Çiçek,  Sayın Zeynep Dirlik,  Sayın Abdül Celal Vargeloğlu, Sayın Mehtap Hoşlar Çetinkaya, Sayın Hatice Gülücü ve Sayın Mehmet Günhan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Muğla’nın geri dönüşüm konusunda örnek illerden biri olması yönünde tüm halkımızın desteğini bekliyoruz.”denildi.

Proje Ekibi şu isimlerden oluşuyor: Prof. Dr. Meltem Nurtanış Velioğlu,Yrd. Doç. Dr. Dilşad Çoknaz,Yrd. Doç. Dr. Yusuf Volkan Topuz ve  Arş. Gör. Meftune Özbakır Umut.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.