Muğla’da kaliteli okullar belirlendi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Toplam Kalite Yönetimi uygulamaları kapsamında her Eğitim-Öğretim yılında gerçekleştirilen “Yılın Kaliteli Okul/Kurumu” ve “Yılın Kaliteli Ekibi” ödülünde dereceye giren okullar belirlendi.Ödül...

Muğla’da kaliteli okullar belirlendi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Toplam Kalite Yönetimi uygulamaları kapsamında her Eğitim-Öğretim yılında gerçekleştirilen “Yılın Kaliteli Okul/Kurumu” ve “Yılın Kaliteli Ekibi” ödülünde dereceye giren okullar belirlendi.

Ödül başvurusunda bulunan okul/kurum ve ekipler önce kendi ilçelerinde yarıştılar, daha sonra ilçelerinde ilk üçe girenlerin değerlendirmesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucu Muğla’da ilk üçe giren okul/kurum ve ekipler belirlendi. Okul/kurum ve ekip birincileri diğer illerin birincileriyle Bakanlık bazında yapılacak Türkiye’de yılın kaliteli okul/kurumu ve ekibi değerlendirmelerine katılacak. Yarışmanın Türkiye derecelendirmesi Haziran 2013’de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke bazında derecelerin belirlenmesiyle sonuçlanacak.

Yılın Kaliteli Ekibi dalında Kavaklıdere Çamlıbel İlkokulu birinci, Dalaman Cumhuriyet İlkokulu ikinci ve Fethiye Güneşli İlkokulu üçüncü oldu. Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu dalında ise Dalaman Cumhuriyet İlkokulu birinci ve Fethiye Göcek Deniz Temiz İlkokulu ikinci oldu.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.