Muğla’da dev spor organizasyonları

Nisan Ayı sonu ve Mayıs ayında 20 den fazla önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak olan Muğla Merkez ve ilçelerinde hemen nerdeyse sportif organizasyon ve faaliyetin olmadığı gün yok. Organizasyonlar süresince 2000’den...

Muğla’da dev spor organizasyonları

Nisan Ayı sonu ve Mayıs ayında 20 den fazla önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak olan Muğla Merkez ve ilçelerinde hemen nerdeyse sportif organizasyon ve faaliyetin olmadığı gün yok. Organizasyonlar süresince 2000’den fazla sporcu Antrenör,idareci ve sporcunun Muğla’ya gelmesi bekleniyor.

Dev organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan Muğla, bununla beraber, Nerde Hareket Orada Bereket Projesi, İl spor Merkezleri, ve 15-21 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanacak 19 Mayıs Gençlik Haftası ve Bayramı ile birlikte Muğla Mayıs ayını dolu dolu sporla geçirecek . Daha Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu etaplarını yeni tamamlayan Muğla’da sırada bu büyük organizasyonu aratmayacak turnuvalar var.

Faaliyetleri hızlı bir şekilde Muğla’ya kazandırdıklarını belirten Muğla gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Özellikle Taekwondo,Basketbol branşlarında Türkiye’nin en prestijli ve önemli organizasyonlarını Muğla’ya kazandırdıklarını ifade ederek , Mayıs ayında 20 den fazla organizasyonda 2000 den fazla sporcu,antrenör ve idarecinin Muğla’ya geleceğini bildirdi . Muğla’nın özellikle bir spor kenti olabilmesi için önemli Tesis yatırımlarının yanı sıra bu tür prestijli ve dev organizasyonlara da ev sahipliği yapması gerektiğini belirten Çeker, sadece il Merkezi değil İlçe Merkezlerine de Ulusal ve Uluslar arası organizasyonları taşıdıklarını söyledi

İşte yapılacak etkinliklerden sadece bazıları şöyle:

28 Nisan-05 Mayıs tarihleri arasında Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonunda Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2013 yılı faaliyet programında yer alan Yildızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası.

14-18 Mayıs tarihleri arasında Köyceğiz Spor Salonunda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu başkanlığının 2013 faaliyet programında yer alan Türkiye Üniversiteler Arası Hentbol Süper Lige Yükselme müsabakaları.

03-05 Mayıs tarihleri arasında Muğla Atatürk Spor Salonunda Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlığının 2013 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Voleybol Grup Eleme müsabakaları.

22-27 Mayıs tarihleri arasında Muğla Atatürk Spor Salonunda Bayanlar Birinci Lige Yüksel müsabakaları.

Bu haber toplam 237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.