MUĞLA'DA BİR KADIN DAHA KATLEDİLDİ

***Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak'ta 23 yaşındaki Bensu Narlı, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Serhat Kantaş tarafından göğsünden vurularak öldürüldü. Narlı’nın cenazesi...

MUĞLA'DA BİR KADIN DAHA KATLEDİLDİ

***Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak'ta 23 yaşındaki Bensu Narlı, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Serhat Kantaş tarafından göğsünden vurularak öldürüldü. Narlı’nın cenazesi Güllük Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla defnedilirken, gözaltına alınan Serhat Kantaş ile ona yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen E.D tutuklandı.

*** Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı Serhat Kantaş’ın polisteki ilk ifadesinde, "Onu çok seviyordum ve kıskanıyordum. Beni istememesini hazmedemedim. Bir anlık öfkeme yenik düştüm. Tüfekle vurdum. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Sinem Karakaya

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak'ta 12 Mart Cuma akşamı evin çalan kapısını açan Bensu Narlı, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Serhat Kantaş tarafından göğsünden tüfekle vuruldu.

Evde bulunan Narlı'nın arkadaşı 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

 GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ

Muğla Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Bensu Narlı'nın cenazesi, Güllük Mezarlığı'nda Coronavirüs tedbirleri kapsamında gözyaşlarıyla defnedildi.

Cenaze töreninde Narlı'nın yakınlarının güçlükle ayakta durduğu gözlendi. İlçedeki bazı kadın grubu üyeleri de cinayete tepki gösterdi.

Evlatsız kalmanın tarifsiz acısını yaşayan anne Sevilay Uzun, komşuları ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

İLK İFADE TÜYLER ÜRPERTTİ

Öte yandan olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı Serhat Kantaş’ın polisteki ilk ifadesinde, "Onu çok seviyordum ve kıskanıyordum. Beni istememesini hazmedemedim. Bir anlık öfkeme yenik düştüm. Tüfekle vurdum. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

KATİL ZANLISI İLE ONA YARDIM ETTİĞİ İLERİ SÜRÜLEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, tartıştığı kız arkadaşı Bensu Narlı'yı (23) tüfekle vurup öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Serhat Kantaş ile ona yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen E.D'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek yoğun güvenlik önlemleri altında Milas Adliyesine sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.