ZEHRA BEBEK İÇİN ZAMAN DARALIYOR

Muğla’nın Marmaris İlçesinde dünyaya gelen Fatma Zehra Dağ, 4 aylık olduğunda hareketlerindeki gerilikleri fark eden ailesinin hastaneye başvurması sonucunda SMA-Tip 1 teşhisi aldı.

ZEHRA BEBEK İÇİN ZAMAN DARALIYOR

Muğla’nın Marmaris İlçesinde dünyaya gelen Fatma Zehra Dağ, 4 aylık olduğunda hareketlerindeki gerilikleri fark eden ailesinin hastaneye başvurması sonucunda SMA-Tip 1 teşhisi aldı. Zehra bebek, SMA-TİP 1 hastası ve 6 farklı cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor.

Gazetemize konuşan Yatağanlı bir eczacı şunları söyledi:

“Ailesi Muğla’nın Marmaris İlçesinde oturan Zehra bebek için zaman daralıyor. Zehra’nın kurtulması için gereken paranın yarısı ancak toplandı. Zehra bebeğin sağlığına kavuşması için yurt dışına gitmesi gerekiyor. Fatma Zehra Dağ isimli 2 yaşındaki bebek, SMA-TİP 1 hastası ve 6 farklı cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor. Alınması gereken ilacın pahalı olması sebebiyle yardım kampanyası başlatıldı. Zehra Dağ'ın sağlığına kavuşması için başlatılan yardım kampanyasına vatandaşları katılmaya davet ediyoruz. Durum acil halkımızın katkılarını bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.