YENİDEN REFAH PARTİLİLER FETHİYELİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Muğla milletvekili adayları Fethiye’de esnafla buluştu.

YENİDEN REFAH PARTİLİLER FETHİYELİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Milletvekilleri İsmail Baykal, Nesim Polat ve Faruk Öge 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında Fethiyeli vatandaşlarla bir araya geldiler.

Yeniden Refah Partisi Muğla milletvekili adayları saha çalışmalarına devam ediyor. Adaylar ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek, seçim sürecine ilişkin değerlendirmede bulunuyor.

Vekil adayları saha çalışmaları kapsamında Fethiye’de Salı Halk Pazarında esnaf ve halk ile bir araya geldi. Ardından sivil toplum kuruluşları ve dernekleri ziyaret eden heyet bölgenin sorunlarını dinleyerek, bu sorunların çözümü için 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerle ilgili Milli Görüş'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmesi için hemşerilerinden oy istedi.

Yeniden Refah partisi Muğla 1. sıra Milletvekili adayı İsmail Baykal, Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakında olması sebebiyle baraj sorunlarının olmadığını belirterek, bir sayıya ulaşmaları durumunda Muğla’dan birçok milletvekilleri çıkartabileceklerini ifade etti.

Milletvekili Adayı İsmail Baykal, Yeniden Refah Partisi Milli Görüş ilkeleri ve adil düzen prensipleri doğrultusunda kendi insan gücü ve ekonomik güçle daha büyük bir Türkiye hedefine ulaşabileceğini belirterek, “54. Hükümet döneminde merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan başkanlığında ülkemize ve milletimize yapılan hizmetlerini hemşerilerimize anlatıyoruz. Anlatıyoruz ki, ellerinde iş bitirme belgesinin olduğunun temennisini veriyoruz” dedi.

Özellikle tarım ve hayvancılık sektöründe Muğlalı vatandaşlara destek olacaklarını söyleyen Milletvekili Adayı Baykal, bu alandaki girdi maliyetlerini düşürerek, vatandaşların temel gıda maddelerini daha ucuza ulaşabileceklerini kaydetti.

“21 yıl sonra Yeniden Refah gelecek ülkemizin ve milletimizin yüzü gülecek” diyen İsmail Baykal’a halkın ve esnafın ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.

Gün boyu ilçede temaslarda bulunan vekil adayları günün sonunda,“Fethiye kararını vermiş, Yeniden Refah diyor’ diyerek, ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.