YATAĞANSPOR BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde yeni seçilen Yatağanspor Kulübü Başkanı Mehmet Serhat Serdaroğlu ve yönetimi bir dizi ziyaretlerde bulundu.

YATAĞANSPOR BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Başkan Serdaroğlu ve yönetimi, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Yatağan Emniyet Müdürü Salih Murat Kara’yı makamında ziyaret etti.

Yatağanspor Kulübü Basın Sözcüsü Sencer Özvardar gazetemize verdiği bilgide şunları söyledi:

“İlçemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Yapılan ziyaretleriler çok olumlu geçti. Kulübümüzün sporcu ve teknik kadrosu hazır. Sahaya inip çalışmalara başlıyoruz. Belediye başkanımız Mustafa Toksöz, takıma destek olacağını belirtti. Kendilerine çok teşekkür ederiz.”

“ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ”

“Hedefimiz şampiyonluk” diyen Yatağanspor Kulübü Başkanı Mehmet Serhat Serdaroğlu da, “Hedefimiz şampiyonluk ya da en kötü ihtimalle ligi üst sıralarda bitirmektir. Teknik kadromuz sporcularımız hazır, çalışmalara başlıyoruz. Makam ziyaretlerinde bulunduk. Yatağanspor yeni yönetimi olarak tüm Yatağan halkını maçlara davet ediyor, destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Amacımız iyi bir ekip ve kadroyla ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 404 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.