YATAĞAN’DA GENÇ PSİKOLOG AHMET BODUR KENDİ İŞ YERİNİ AÇTI

Yatağan’da Psikoloji Danışmanlık Merkezi, Genç Psikolog Ahmet Bodur tarafından Konak Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Tekin Eczanesi üzerine açılarak hizmete girdi.

YATAĞAN’DA GENÇ PSİKOLOG AHMET BODUR KENDİ İŞ YERİNİ AÇTI

Müşterilerine hizmet vermeye başlayan, Kolektif Psikoloji/ Danışmanlık Merkezi işletmecisi genç Psikolog Ahmet Bodur, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2016/2017 yılında Bosna Hersek’te Uluslararası Saraybosna Üniversite’sinde (İUS) İngilizce Hazırlık programını başarılı bir şekilde bitirip, 2018 yılında Kıbrıs, Yakın Doğu Üniversitesi Psikoloji bölümüne başladım. Üniversite’nin son yılında ‘Obsesif Kompulsif Bozukluğun Bilişsel Davranışçı Terapisi’ konu başlığı olarak makale yazdım ve 2022 yılında da yüksek onur belgesi ile üniversiteden başarılı bir şekilde mezun oldum. Muğla Özel Yücelen Hastanesinde staj yapıp daha sonra kendimi geliştirmek adına 1 yıl boyunca çeşitli eğitim ve seminerlere katıldım fakat benim için en önemlisi Üniversiteden hemen sonra Lütfü Kaan Özdemir’den Uygulayıcı Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini aldımve bu yöntem sayesinde; Depresyon, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Panik Bozukluk, Yaygın Anksiyete (Kaygı) Bozukluğu, Travmalar ve Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu, Sosyal Fobi, Özgül Fobi ve diğer Fobiler gibi rahatsızlıkların nasıl aşılacağını öğrendim. Bu tür rahatsızlıklara sahip olan bireylere destek olmak adına bir sonra ki adımımı atıp Psikoloji / Danışmanlık Merkezimi açmaya karar verdim.”

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 631 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.