YATAĞAN FATİH ORTAOKULU ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI

Cumhuriyetimizin kuruluşun 100. Yılı olması dolaysıyla, Baş Komutan Mustafa Kemal Atatürk’ ün Ankara’daki Anıt mezarına Yatağan’dan ziyaretler devam ediyor.

YATAĞAN FATİH ORTAOKULU ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI

Bu kapsamda, Yatağan Fatih Ortaokulu’ndan 89 öğrenci ve velileriyle birlikte Cumhuriyetimizin 100 yılında ‘Atatürk'e Şükranlarımızla’ temalı Ankara Anıtkabir gezisi düzenlediler.

Okul tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“İlçemiz Fatih Ortaokulu olarak 89 öğrencisi ile ve velileriyle birlikte Cumhuriyetimizin 100 yılında Atatürk'e şükranlarımızla temalı Ankara Anıtkabir gezisi düzenledik. Gezi sırasında okul müdürü Abdullah Yılmaz askeri törende Atatürk'ün mozolesine Çelenk sunumu yaptı ve anı defterine şöyle yazdı. ‘Aziz Atatürk büyük Türk milletine armağan ettiğin Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılında Fatih Ortaokulu öğrenci Veli ve öğretmenleriyle birlikte tekrar huzurunda olmanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz. Türk Gençliği Birinci vazifen diyerek emanet ettiğin cumhuriyetin Atatürk ilke ve inkılaplarının Yılmaz bekçileri olarak bir kez daha Sana Söz veriyoruz. Yolum Yolumuz andın andımızdır. Başta siz başöğretmenim Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah Arkadaşlarınızı rahmet ve minnetle anıyor şükranlarımızı sunuyoruz mekânları cennet olsun.”

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 647 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.