YATAĞAN ÇİM HOKEYİ TAKIMI YARI FİNALLERİ NAMAĞLUP TAMAMLADI

Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu Yıldız Erkekler Açık Alan Çim Hokeyi takımı, Grup Birinciliği müsabakalarında 3 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek Türkiye Yarı Finallerindeki grubunu namağlup tamamladı.

YATAĞAN ÇİM HOKEYİ TAKIMI YARI FİNALLERİ NAMAĞLUP TAMAMLADI

Okul Sporları Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Grup Birinciliği müsabakaları Muğla Kötekli Sentetik Sahasında oynandı. Konya, Manisa, Antalya ve Denizli illerinden gelen takımlar Grup Birinciliği için mücadele etti.

Yapılan müsabakalarda Muğla Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu Yıldız Erkekler Açık Alan Çim Hokeyi takımı 3 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek Türkiye Yarı Finallerindeki grubunu namağlup lider olarak tamamladı ve 11 - 15 Haziran 2023 Kırklareli - Türkiye Finallerinde oynayacak son 8 takım arasına girdi.

“NAMAĞLUP GRUP LİDERİ OLARAK TÜRKİYE FİNALLERİNDEYİZ”

Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulundan gazetemize verilen bilgide şu ifadeler yer aldı:

“Öncelikle değerli öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi & Spor Dersi Öğretmeni Mahmut İmren'i okul personeli, okul aile birliği, velilerimiz ve sponsorlarımız adına tebrik eder, Türkiye Finallerinde başarılar dileriz. Maçlarımızı stada gelip izleyen velilerimize, misafirlerimize, canlı yayından takip eden herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Beton zeminde çim hokeyi maçlarına hazırlanan, halâ kulüp olmayan takımımızın, çim hokeyi sahaları olan ve her türlü desteği alan kulüp takımlarına karşı mücadelesi devam ediyor. Maddi ve manevi desteklerini sunan kurumlara ve değerli insanlara teşekkür ederiz.”

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.