YATAĞAN AÇI DERSHANESİ ÖĞRENCİLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Muğla’nın Yatağan ilçesinde uzun zamandır eğitime katkı amaçlı hizmet veren Açı Dershanesi öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonunda LGS öncesi Kavaklıdere Çayboyu Mahallesi Çınaraltı Restoranda moral-motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

YATAĞAN AÇI DERSHANESİ ÖĞRENCİLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Muğla’nın Yatağan ilçesinde uzun zamandır eğitime katkı amaçlı hizmet veren Yatağan Açı Dershanesi öğrencileri, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) öncesi Kavaklıdere Çayboyu Mahallesi Çınaraltı Restoranda kahvaltılıda buluştu.

Moral ve motivasyon için kahvaltıda bir araya gelen öğrenci ve öğretmenler, keyifli bir gün geçirdi.

basliksiz1.jpg

Yatağan Açı Dershanesi Müdürü Cihan Şimşek, “Gençlerimizin geleceği için eğitimin yanı sıra moral motivasyon da çok önemli. Biz Yatağan Açı Dershanesi olarak, öğrencilerimize zaman zaman sosyal ve kültürel faaliyetler için geziler düzenliyor, yemek ve kahvaltılarda bir araya getiriyoruz. Bu kapsamda, öğrencilerimizi geçtiğimiz hafta sonunda LGS öncesi sınavı öncesi Kavaklıdere Çayboyu Mahallesi’ndeki Çınaraltı Restoranda kahvaltılıda buluşturduk. Öğrencilere motivasyon olması için kahvaltıda bir araya geldik. Hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.