VATAN PARTİSİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ADAYI EMRE AYKIN: “MUĞLA’DA VATANDAŞ HALKTAN KOPUK ADAYLARA MAHKÛM DEĞİL”

Vatan Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Emre Aykın, Muğla TV’de ekranlarında Gazeteci Cüneyt Erdan’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Muğla’da halk talebinde bulunan belediye ve merkezi hükümet tarafından mağdur edilmiş vatandaşların sesleri olduklarını ifade eden Aykın; Partisinin çözümlerini sıraladı. Emre Aykın ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün imar planlarında eksikler sebebiyle mahkûm edildiği iddiasında bulundu.

VATAN PARTİSİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ADAYI EMRE AYKIN: “MUĞLA’DA VATANDAŞ HALKTAN KOPUK ADAYLARA MAHKÛM DEĞİL”

Vatan Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Emre Aykın, Muğla TV ekranlarında Gazeteci Cüneyt Erdan’ın sunduğu Gündem Özel programına konuk oldu.

“Vatan Partisi, Muğla’da mağdur edilmiş vatandaşı sesi”

Yerel seçimler öncesi Muğla’da mağdur vatandaşların seslerini Belediye yönetimlerine taşıyacaklarını ifade eden Av. Emre Aykın; “Muğla’nın 13 ilçesinde birikimli adaylarımızı çıkarıyoruz. Yerel seçimler öncesinde Muğla’da tüm toplumsal haksızlarının karşısında olduk. Köyceğiz’de Zeytin alanları TOKİ’ye verilen üreticilerin mücadelesini yürüttük, devam ediyoruz. Kıran, Sanıç, Akbük’de evleri haksız yere yıkılan yapı kayıt mağdurlarının yanlarında olduk, Datça’da su sorunu yaşayan Köylünün dertlerine omuz verdik. Şimdi o vatandaşların sesini Belediye yönetimlerine taşımaya geliyoruz.” diye konuştu.

“Muğla’nın yapılmayan imar planlarını yürürlüğe koyacağız”

Emre Aykın, Büyükşehir yönetiminin eksik imar planlarına değindi. Belediye Başkanı Osman Gürün’ün İmar planları sebebiyle yargı önünde haksız bulunduğunu söyledi; “1/25’lik imar planı deyince insanların sadece konut planı geliyor. Tam aksine bu plan, şehrin tüm alt ve üst yapı, su planları, imar, yol ve güvenlik planlarını kapsıyor. Büyükşehir yönetimi, bu konuda yetkili kurulların ve vatandaşların taleplerini dinlemedi. Hukuksuz kararlar aldı, Osman Gürün 2017 yılında yargı önünde haksız bulundu. Biz göreve gelirsek bu planları yapıp vatandaşlarımıza huzurlu ve güvenli şehirler kuracağız.” İfadelerini kullandı.

“Bir adayın kolu Beşli çetede, bir adayın aklına Muğla yeni gelmiş”

CHP ve AK Parti adaylarını eleştiren Emre Aykın; “Tüm adaylar samimi ve halkçı yönetimden bahsediyor. Ancak Sayın Ahmet Aras, Beşli Çete’yle Bodrum’da yürütülen haksız uygulamalarıyla biliniyor. Sayın Aydın Ayaydın ise Muğla’da on yıllardır bulunan toplumsal sorunları sanki Muğla’da AK Parti teşkilatı daha önce yokmuş gibi şimdi gündeme getiriyor.” Diye belirtti.

“Muğla’da ranta ve hukuksuzluğa izin vermeyeceğiz”

Muğla’nın talan edilmesine müsaade etmeyeceklerini belirten Aykın; “Başta Bodrum ve Fethiye olmak üzere Muğla’nın denize kıyısı bulunan ilçelerinde yapılan rant ve talanın farkındayız. Bu gibi usulsüzlere, Muğla’nın ranta açıklamasına müsaade etmeyeceğiz. Kıyılarımız vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.” dedi.

“Kötekli’yi baştan yaratacağız”

Emre Aykın üniversite öğrencilerinin alkollü işletmelerinin ve uyuşturucu ticaretinin göbeğine bırakıldığını söyledi; “Kötekli’de üniversite gençliğimiz alkollü mekanların ve uyuşturucunun göbeğine itilmiş. Kötekli’yi öğrencilerin kendini geliştirebileceği, sanat ve sporla yaşayabileceği bilimin ve çağdaş medeniyetin öğrenci mahallesi haline getirmek istiyoruz. Öğrenciler, kampüs ve Menteşe ulaşım hizmetinde para ödememeli. Yurt eksikliği sorununu çözeceğiz, öğrenciler yurt eksikliği sebebiyle üniversite hayatlarını bırakmamalı.” diye konuştu.

Bu haber toplam 592 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.