VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN MUTSO’YA ZİYARET

Vatan Partisi Muğla milletvekili adayları, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş’u ziyaret etti.

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN MUTSO’YA ZİYARET

Ziyarette Vatan Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Emre Aykın, 4, sıra milletvekili adayı Mehmet Şevket Öztürk, 5. Sıra milletveklili adayı İlyas Yılmaz ve il yönetim kurulundan oluşan heyet ilebirlikteTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ile bir araya gelen Vatan Partisi heyeti, Vatan Partisinin seçim politikalarını Başkan Karakuş’a aktardılar.

Görüşmede Vatan Partisi Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Emre Aykın şunları söyledi:

“Vatan Partisi olarak, milletimizin özgür ve örgütlü gücünü seferber ederek ülkemizi yönetmeye ve zorlukların üstesinden gelmeye hazırız. Güçlü Devlet ve Üreten Millet için görev ve yetki talep ediyoruz.Evet, hepimiz farkındayız, Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Dış borç 500 Milyar Doları buldu. Ödemeler açığı rekor düzeye ulaşarak 50 Milyar Doları geçti. Milletde devletde borçlu durumdadır. Çarşı pazarın durumu, kiralardaki artış, geçim sıkıntısı ortada. Çiftçi tarlasını sürmekte, tohumu ve gübreyi atmakta zorlanıyor. Sanayici çarkı çevirmekte, tezgâhı işletmekte zorlanıyor, iflaslar kapıda. İşçi, memur ve emekli, ay sonunu getirmekte zorlanıyor. Hepimiz günlük hayatımızda zorluklarla boğuşuyoruz. Bizi acılar içinde bırakan Korona salgını ve son depremler, zorluk üstüne zorluk ekledi. Toplam olarak baktığımızda ekonomimiz zor durumda, güvenliğimiz tehlikelerle karşı karşıyadır. Vatan Partisi, zorluklarda yalnız zorluğu görmüyor. Zorluklardan büyük kararla çıkacağımızı da görüyoruz. Zorluklar, Türk Devletine ve milletimize devrimci çözümleri dayamaktadır. Durum olağanüstüdür. Çözümler de olağanüstü olacaktır. Vatan Partisi, olağanüstü durumların ve olağanüstü görevlerin partisidir. 1980 sonrasında Türkiyemize 12 Eylül darbesiyle dayatılan, üreticiyi “kambur” ilan eden sistem bitmiştir. Sıcak para komisyoncularını, dolar ve borsa vurguncularını, yabancı bankaları, büyük tefecileri ve tarikat rantçılarını palazlandıran sistemin sonuna gelmiş bulunuyoruz.”

“VAR OLAN SİSTEM İKTİDARIYLA VE ATLANTİK GÜDÜMLÜ MUHALEFETİYLE ÇÖZÜMSÜZDÜR”

“ Var olan sistem, iktidarıyla ve Atlantik güdümlü muhalefetiyle çözümsüzdür ve çıkmazdadır. Kafalarını sandığa gömenler, kafalarını kaldırıp gelecek aylara ve yıllara bakmalılar. Dünya, 14 Mayıs’tan sonra da güneşin çevresinde dönmeye devam edecek. Atlantik Sistemine bağlanan Altılı Masa’nın ve ABD’den korkan Cumhur İttifakı’nın çözümsüzlüğü, önümüzdeki zor dönemde bütün çıplaklığıyla ortaya serilecektir. Çünkü Atlantik’te çözüm yok, ekonomide batmak var ve vatan bütünlüğü için ağırlaşan tehditler var. Atlantik’te kaos var. Türkiye Üretim Ekonomisini ancak Asya ikliminde kurabilir. Türkiye, Vatan Bütünlüğünü ancak Asya dayanışmasıyla koruyabilir ve kendi bağımsız yolunda ilerler. Türkiye, iki yüzyıllık Millî Demokratik Devrimini Asya ikliminde tamamlar. Türkiye, diğer Türk devletleri ile yükselen Asya Uygarlığının öncü konumlarında olacaktır. Bu nedenle Türkiye’nin önünde Vatan Partisi’nin Asyalı çözümü var. 14 Mayıs sonrasının en büyük ve stratejik gerçeği budur.”

“MİLLETİMİZDEN YETKİ İSTİYORUZ”

“Manzara ortada, Devlet zaaf içindedir. PKK Mecliste. Anayasa Mahkemesi, PKK’ya 540 Milyon Lira veriyor. Maliye Bakanlığı, 540 Milyonu PKK’ya ödüyor. Altılı Masa, PKK ve FETÖ ile el ele. NATO, namlularını Türkiye’ye çevirmiş, Türkiye Devleti ise NATO’nun Doğuya doğru genişlemesine boyun eğiyor. Bu durumda Devleti zaaftan kurtarmak ve kökleri tarihimizde olan Güçlü Devleti inşa etmek, Türkiye’nin temel meselesidir. Bir tek Vatan Partisi, bu görevi önüne koymaktadır. Güçlü Devlet, bütün zorlukların kilidini açar. Güçlü Devlet, Üretim Devrimi ve Kamuculuk için gereklidir. Güçlü Devlet, Güvenlik ve Güçlü Ordu için de gereklidir. Güçlü Devlet, Güçlü Hükümetle olur. Güçlü Hükümet, milletin geniş güçlerini birleştiren Millî Hükümet seçeneğiyle oluşturulur. ABD’den kopya edilen Kabine dedikleri, Hükümet değildir ve Anayasamızda adı bile geçmiyor. Hiç kimse Kabinenin önünde ceketini iliklemez. Kabine modeliyle Güçlü Hükümet kurulamaz. Vatan Partisi’nin öngördüğü Millî Hükümet çözümü, güçlüdür. Çünkü milletin gücüne dayanacaktır. Güçlü Hükümetin birinci koşulu, Güçlü Meclistir. Türkiye, önümüzdeki süreçte kaçınılmaz olarak milletin geniş güçlerini birleştiren, milletin geniş güçlerine dayanan, milletin geniş güçlerini temsil eden Güçlü Hükümeti kuracaktır. Vatan Partisi olarak, Güçlü Hükümetin ve Güçlü Devletin kuruluşunda tarihî görevler yapacak birikimine sahibiz. Milletimizden yetki istiyoruz.” dedi

Bu haber toplam 459 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.