VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Vatan Partisi 28.dönem Muğla 1.sıra milletvekili adayı Emre Aykın ile 5.sıra adayı üniversite öğrencisi İlyas Yılmaz, Muğla Medya Grubunu ziyaret etti.

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimlerine Vatan Partisi Muğla'da Milletvekili adayları ile hazır.

Vatan Partisi Muğla’da birinci sıra Avukat Emre Aykın, ikinci sıra iş insanı Selçuk Selvi, üçüncü sıra Köyceğiz Belediyesi şirket personeli Elif Çetin İşlek, dördüncü sıra Avukat Mehmet Şevket Öztürk, beşinci sıra üniversite öğrencisi İlyas Yılmaz, altıncı sıra emekli hemşire Ayfer Özaslan Kara ve yedinci sıra muhasebeci Mehmet Özer'in yer aldığı Milletvekili adayları ile seçimlere giriyor.

Bu kapsamda Muğla 1.sıra milletvekili adayı Emre Aykın ile 5.sıra adayı üniversite öğrencisi İlyas Yılmaz, Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi, Muğla Postası ve Muğla TV’yi bünyesinde bulunduran Muğla Medya Grubunu ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile seçim değerlendirmesi yapan 1.sıra milletvekili adayı Emre Aykın, Vatan Partisi’nin milletvekili adayları ve kadroları ile güçlü devlet, üreten millet şiarını meclise taşıyacaklarını söyledi.

Aykın, “Bunun için demokrasi ve medeniyet birikiminin beşiği, hak ettiği hizmeti göremese de turizm ve üretimin merkezi Muğla’mızdan oy ve yetki istiyor. Zorlukları aşmak için Vatan Partisi meclis'e” dedi.

Elvan Göçer de Aykın’a ziyaretleri için teşekkür ederek seçim döneminde başarılar diledi.

Bu haber toplam 970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum