VALİ ORHAN TAVLI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Varlığımızı borçlu olduğumuz tarifi imkânsız bir sevginin ve şefkatin timsali olan değerli annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

VALİ ORHAN TAVLI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Toplumumuzun en temel yapı taşını aileler, ailelerin temellerini de anneler oluşturmaktadır. Bu nedenle gelecek nesillerin yetişmesinde en büyük sorumluluğu annelerimiz üstlenmektedir. Bizlere sevgiyi, saygıyı, merhameti ve fedakârlığı aşılayan annelerimiz, bizlerin vatanımıza, milletimize yararlı bireyler olarak yetişmesinde yol göstermekte, toplumun şekillenmesinde ve bizi bir arada tutan değerlerin hayat bulmasında ve yaşatılmasında kilit rol oynamaktadır.

Büyük özveri ve fedakârlık içinde bizleri büyüterek geleceğe hazırlayan ve varlıklarıyla bizlere anlam katan annelerimizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimizin bilinciyle sadece bugün değil hayatımızın her anında annelerimizi hatırlamalı, hak ettikleri değeri sevgiyi ve saygıyı göstermeliyiz, vatanımıza, milletimize ve topluma yararlı bireyler olarak bizlerle gurur duymalarını sağlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Anneler Günü’nün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla, başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş anneler olmak üzere, annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum.

Bu haber toplam 251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.