TİP1 DİYABETLİ ÇOCUKLAR VE AİLELERİ İÇİN MORAL ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Muğla Tip 1 Diyabetliler Derneği tarafından tip1 diyabetli çocuklar ve ailelerinin moral motivasyonunu yükseltmek için Marmaris Milli Parkı ve Marmaris Macera Parkında Muğla Şekerleri Şenliği düzenlendi.

TİP1 DİYABETLİ ÇOCUKLAR VE AİLELERİ İÇİN MORAL ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Muğla Tip1 Diyabetliler Derneği Başkanı Neşe Şahin, “Bu şenliğimizi iki bölümde gerçekleştirdik. Şenliğimizin birinci bölümüne Marmaris Milli Parkında Marmaris Orman Müdürlüğünün çocuklarımıza doğal hayat ve doğal hayatın korunması konusunda verdiği eğitimle başladık. Eğitim sonrasında müzik eşliğinde çocuklarımızın çuval ve kaşıkta top taşıma yarışmalarını gerçekleştirerek bütün çocuklarımız birinci olduğu için madalyalarını takdim ettik. Muğla Valiliğimizin ihtiyacı olan çocuklarımız için verdiği 17 adet bisikletlerin dağıtımını gerçekleştirdik. Dernek olağanüstü genel kurulumuzu yaptıktan sonra öğle yemeği yenildi. Dörtler Endüstriyel Mutfak Ekipmanları firmasının çocuklarımıza ve ailelerine ikramı olan öğle yemeği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNDEKİ MUTLULUK İFADELERİNDEN AMACIMIZA ULAŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

“Şenliğimizin öğleden sonraki ikinci bölümünde ise çocuklarımız Marmaris Macera Parkında doyasıya eğlendiler. Çocuklarımızın Macera Parkından ücretsiz faydalanmasını sağlayan Muğla Ak Parti İl Başkanlığına ve Marmaris Belediye Başkanlığına, bizleri yalnız bırakmayıp katkıda bulunan Marmaris Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına, Türk Kızılayı Marmaris Şubesine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk ifadelerinden amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum ve bu mutluluk ifadesi onlar için daha fazla şey yapmamız gerektiği konusunda güç veriyor.” dedi

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.