TİP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Türkiye İşçi Partisi (TİP) 28. Dönem Genel Milletvekili Seçimleri’nde Muğla halkını temsil etmek üzere yola çıkan 7 milletvekili adayı, bugün Dalyan’da basın emekçileriyle buluştu.

TİP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Aktör ve yönetmen Mehmet Aslantuğ, basın buluşmasında aday olarak aldığı sorumluluğun siyaset değil haysiyet meselesi olduğunu vurguladı.

Türkiye İşçi Partisi Muğla İl Örgütü düzenlenen toplantı ile Muğla’nın 7 milletvekili adayını tanıttı.

TİP Muğla milletvekili aday listesinde birinci sırada yer alan Mehmet Aslantuğ ve yine listedeki sıralamaya göre Neşe Tuncer, Osman Gülgün, Mehmet Yapıcı, Yağmur Özgür Güven, Füsun Ünlüsoy ve Neşet Karadağ’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, adaylar bölgedeki eşit yaşam mücadelesinde bugüne kadar yaptıklarını ve bundan sonra Muğla halkının sesi olmak için yapacaklarını paylaştı.

Aktör ve yönetmen Mehmet Aslantuğ, basın buluşmasında aday olarak aldığı sorumluluğun siyaset değil haysiyet meselesi olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

“Asıl olan, hayati hale gelen hak ve özgürlükler, insan ve tüm canlıların hakları ve çevreyi tarumar eden aymazlıkla mücadeledir. Bu mücadeleye kendimizi ve gelecek kuşakları dahil etmemiz gerekiyor. Türkiye İşçi Partisi bu konuda genişleyen bir sorumluluğu üstlenmiş durumda. Müşterek heyecanlarımız bizleri burada bir araya getirdi. 30 yılı aşkın bir süredir Ege’de mesleğimle ilgili olarak çok çalıştım. Bir denizci olarak kıyılarında ve dizi /film çekimlerim esnasında köylerinde bulundum. Tarıma ve kentleşmeye yönelik sorunları aynı zamanda 78 kuşağı olarak da dinledim, Toplum ve bölgeye dair geniş çevreye yaydığımız hassasiyetlerimiz var. Benim meramım, hemen sosyal devleti inşa etmek, ama meclis çatısında ama sokaklarda hak ve özgürlüklerin, çevre ve tarımın can çekiştiği alanlarda mücadele etmektir.”

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.