SOL PARTİ MUĞLA’NIN 7 MİLLETVEKİLİ ADAYINI TANITTI

​​​​​​​SOL Parti Muğla İl Başkanlığı'nca 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekilleri seçimi öncesi, Atapark'ta düzenlenen basın toplantısı ile Muğla’nın 7 milletvekili adayını tanıttı.

SOL PARTİ MUĞLA’NIN 7 MİLLETVEKİLİ ADAYINI TANITTI

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimleri öncesi SOL Parti Muğla İl Başkanlığı’nca milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.

“Pusulada SOL var” sloganıyla Atapark'ta düzenlenen toplantıya; SOL Parti Muğla İl Başkanı Zekeriya Kargın, milletvekili adayları ve partililer katıldı.

SOL Parti Muğla Milletvekili adayı birinci sıradaki Sema Arda, ikinci sırada Ezgi Akgül Akalan, üçüncü sırada Nermin Erdoğan, dördüncü sırada Akile Tonbak, beşinci sırada Hakan Özaydınlık, altıncı sırada Ali Aldan, yedinci sırada Ziver Aslan kendini tanıttı.

SOL Parti Muğla İl Başkanı Zekeriya Kargın yaptığı konuşmada, "SOL parti nedir, ne istiyordur? Laik, hukukun üstünlüğü, kamuculuk, ekoloji, eşit yurttaşlık, tam bağımsız bir Türkiye, tarikatların olmadığı, özgür bir basının olduğu, cumhuriyet değerlerine sahip çıkıldığı, peşkeş çekilen kamu işletmelerinin, kamulaştırma, özel hastanelerin, özel okulların kamulaştırılması için SOL Parti vardır. Ümit Soldadır” dedi.

Ayrıca 1 Mayıs İşçi Bayramı dolaysınca çağrı yapıldı.

Bu haber toplam 475 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.