SAFFET KARABIYIK CHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eski İl Genel Meclisi Üyesi ve Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kavaklıdere Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

SAFFET KARABIYIK CHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2004-2009 yılları arasında İl Genel Meclisi Üyeliği yapan ve ayrıca Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten Saffet Karabıyık, “bilgi, birikim ve tecrübelerimi artık Kavaklıdere Belediye Başkanı olarak hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum” diyerek CHP’den Kavaklıdere Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Kavaklıdere İlçe Başkanlığı’nda yapılan açıklama programında konuşan İlçe Başkanı Cengiz Doğan, “Saffet Karabıyık ağabeyimizin başvurusunu yaptık. İlçe örgütü ve partililer olarak artık önemli bir yola girdik. Bu yolun sonunda da hedefimiz Saffet Karabıyık’ın Kavaklıdere Belediye Başkanı olması. Hep birlikte çalışarak, sosyal belediyeciliği Kavaklıdere ile buluşturacağız” dedi.

whatsapp-image-2023-12-08-at-17-14-22.jpeg

“KAMUOYUNUN TALEBİ İLE TECRÜBEMİ BELEDİYE HİZMETLERİ VASITASIYLA PAYLAŞACAĞIM”

CHP Kavaklıdere Belediye Başkan Aday Adayı Saffet Karabıyık açıklamasında şunları söyledi:

“26 yıl kamuda görev yaptım. 2004-2009 yıllarında siz değerli hemşehrilerimizin oyuyla Ak Parti’den il genel meclisi üyeliği yaptım. Orada bütçe, eğitim ve sağlık ile imar komisyonlarında başkanlık ve encümen üyeliği görevlerini yürüttüm. Bu sayede ilçemize ve mahallelerimize bir çok hizmeti kazandırdığımız ortadadır. İlimizin büyükşehir statüsü kazanmasından sonra ilçemizde kurulan Ziraat Odası’nda başkanlık görevini yürüterek bu alanda da hizmetlerimi sürdürdüm. Bugüne kadar bu alanların mutfak kısmında çalışmış biri olarak, kamuoyunun talebi ile bilgi, birikim ve tecrübelerimi belediye başkanı olarak paylaşmak istiyorum.”

whatsapp-image-2023-12-08-at-17-14-23.jpeg

“Amacım ve hedefim bütüncül bir Kavaklıdere olarak 15 mahallemize kardeşlik hukuku çerçevesinde, tüm mahallelerimize eşit, ortak akılla yürütülen hizmetleri kazandırmak” diyen Karabıyık, seçim sürecinin demokratik bir ortamda sonuçlanıp, her türlü sonucun Kavaklıdere’ye hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum