​​​​​​​SAADET PARTİSİ İSRAİLLİ YETKİLİLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığı, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları nedeniyle İsrailli yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu.

​​​​​​​SAADET PARTİSİ İSRAİLLİ YETKİLİLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığı, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları nedeniyle İsrailli yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. Muğla Adliyesi önünde açıklama yapan İl Başkanı Cebrail Tümenci, iktidara seslenerek, “İsrail terör örgütü sözden anlamaz, laftan anlamaz. Ancak ve ancak güçten ve kuvvetten anlar. Lütfen diplomatik ilişkiler başta olmak üzere ticaretten her türlü ilişkilere varmak üzere bağlarımızı keselim ve bunlara ambargo uygulayalım” dedi.

İl Başkanı Tümenci, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Biz muhalefet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Muhalef miting, yürüyüş, basın açıklaması ve az sonra yapacağımız gibi suç duyurusunda bulunur. İktidar ise iktidarın kendisine verdiği yetki ve güçle diplomatik adımlar atar ve fiili durum yapar. Dünyanın hiçbir yerinde iktidar muhalefet taklidi yaparak miting yapmaz. Biz bunları söylerken bugün iktidarda bulunan partiler, bunu özellikle bilerek söylüyorum Ak Parti değil sadece Cumhur ittifakının tüm partileri bugün yaşanan bütün sıkıntılardan aynı miktarda sorumludur, kızıyorlar. Lütfen kızmayın ve Unutmayın ki biz sizin gerçek dostunuzuz, düşmanınız değiliz. Bakınız sayın Cumhurbaşkanı en ufak bir sertlik gösterince onun kırmızı halılarda ağırladığı basının önünde açık açık gülücük buketi sunup dost gibi gördüğü israiller teröristbaşı hemen PKK'yı kastederek ‘Sizler önce kendi ayıbınızı konuşun kendi köyünüzü Siz bombalıyorsunuz’ diyerek anında sattığını gördük. Bizler dostuz ve dostluk görevimizi sizlere bunları söylemek ve hatırlatmak vesilesiyle yerine getiriyoruz.”

“BİZ SİZE NASİHAT EDERKEN BUNU NASIL YAPACAĞIZ DİYORSUNUZ”

“Biz size nasihat ederken diyorsunuz ki karşımızda devasa bir güç var bunu nasıl yapacağız. Buradan size tarihten birkaç örnek göstererek bunun yapılmasının çok mümkün olduğunu anlatmaya çalışacağım. 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nda Amerika'nın sözünü dinlemeyip milli duruş sergileyip Kıbrıs'a çıkarma yaptığımızda Amerika Bize ambargo uyguladı. Bu ambargo NATO üyesi olmamıza rağmen uygulandı. Dönemin İçişleri Bakanı Rahmetlik Oğuzhan Asiltürk abimiz başta incirlik Hava Üssü olmak üzere Amerika'nın ülkemizde bulunan 21 hava üssüne el konulduğunu ilgili sözleşmelerin geçersiz olduğunu ve bundan sonra bütün üslerin Türk Silahlı Kuvvetleri subayları tarafından yönetileceğini ilan etti. Amerikan bayrakları indirildi bizim şanlı bayrağımız göndere çekildi ve bizim denetimimize girdi bunun üzerine Amerika ambargo'yu kaldırdı.1995’te Diktatör Hüsnü Mübarek tarafından verilen idam kararını milletvekili sıfatıyla Erbakan hocamın talimatıyla durduran ve kaldıran YİK üyemiz Fethullah Erbaş hocamızı da mı duymadınız?”

“İSRAİL’E ECDADIN TORUNLARI OLDUĞUMUZU HATIRLATALIM”

“1996'da 11 ay iktidarda kalan Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızı sorduklarında; terör devleti İsrail başkanı, Erbakan çeyrek dönem iktidarda kaldı planlarımızı 8 yıl erteledik bir dönem iktidarda kalsaydı planlarımızı tamamen unutmak zorunda kalırdık dediğini de mi unuttunuz? Buradan ülkemizi yöneten iktidar partileri ve yöneticilerine dostane bir şekilde tekrardan sesleniyoruz. Biz dostuz ve dostluk görevimizi yerine getirmek zorundayız. Size hatırlatıyoruz ki israil terör örgütü sözden anlamaz, laftan anlamaz. Ancak ve ancak güçten ve kuvvetten anlar. Lütfen diplomatik ilişkiler başta olmak üzere ticaretten her türlü ilişkilere varmak üzere bağlarımızı keselim ve bunlara ambargo uygulayalım. Şanlı bir ecdadın torunları olduğumuzu hatırlatalım.”

Bu haber toplam 800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum