ÖZGÜR ÖZEL MUĞLA’DA KONUŞTU

CHP Manisa Milletvekili Grup Başkanvekili Özgür Özel, Muğla programı kapsamında Menteşe'de vatandaşlarla bir araya geldi.

ÖZGÜR ÖZEL MUĞLA’DA KONUŞTU

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Muğla’nın Yatağan ilçesinde bulunan seçim ofisi programının ardından Menteşe ilçesinde bulunan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde partililerle bir araya gelerek, vatandaşlarla buluştu.

Parti otobüsünün üzerinden Muğlalılara seslenen Özel’e Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer destek verdi.

“HÜDAPAR AK PARTİ’NİN KOYNUNDA”

Seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Milletvekilleri belirlendi ama seçimden önce bazı büyük yalanlar, kendiliğinden ortaya çıkarken, bazıları hala çıkmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Millet İttifakına ne diyorlardı, bunlar altı değil daha fazla. Seçim bitti mi? Milletvekilinin seçimi bitti. Listelerimizin tamamıyla gurur duyuyoruz. İçlerinde terörist yok. Hani biz onunla beraber bununla beraberdik. Bir de Cumhur İttifakına bakalım; Ortada AK Parti duruyor, bir kolunda Destici’nin Büyük Birlik Partisi, yanında Yeniden refah Partisi, öbür kolunda Bahçeli’nin MHP’si, nerde öbür ikisi? Hani Hüdapar nerede? Ben size söyleyeyim Hüdapar AK Parti’nin koynunda, kendi içine aldı onu” dedi.

whatsapp-image-2023-05-23-at-15-48-52.jpeg

Millet İttifakında içlerine sinmeyen kimsenin olmadığına dikkat çeken Özel, “Bizim ittifakımızda Türk Bayrağı ile sorunu olan, Türk Milleti ile sorunu olan, özerklik diyen, federasyon diyen ve önüne konulacak olan yemin metnine itiraz eden kimse yok ama Devlet Bahçeli çok milliyetçi ya, Recep Tayyip Erdoğan çok milliyetçi ya, Destici çok milliyetçi ya geçsinler bunu. Milletvekillerinin hepsi bu şanlı bayrağa karşı. Seçimden önce yalanlara kananlara diyoruz ki bir kolunda MHP, bir kolunda BBP, koynunda ise Hüdapar. Kimler, kimlerle beraber” ifadelerine yer verdi.

“ABDULLAH ÖCALAN’DAN, PKK’DAN MEDET UMANIN ALLAH BİN KERE BELASINI VERSİN”

Seçim sürecinde kararsız kalanlara, fikri değişenlere ve yalan videolara inananlara seslendiğini söyleyen Özel, “Söyleyin onlara; Muğla’da CHP’nin, Kemal Bey’in otobüsü geldi. Yanında Kemal Bey’in resmi, üzerinde vekili Özgür Özel, eline mikrofonu aldı, üç kere vurdu Cumhuriyet tarihinin ve dünya siyasi tarihinin en büyük yalanına karşı dedi ki ‘Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacağız diyen namussuzdur, şerefsizdir,’ ‘Abdullah Öcalan’ı serbest bırakmayı düşünenin Allah bin kere belasını versin.’ Muğla Habur’u biliyor musunuz? Habur’da otobüsün üzerine çıkardıklarını biliyor mu? İstanbul seçimini kaybetmeye yüz tuttuklarında Osman Öcalan’a kameraya yollandığını, TRT’de yayınlatıldığını ve İstanbul seçimlerinde Binali Yıldırım’ı destekleyin dendiğini Muğla biliyor mu? Biliyor. Seçime 2 gün kala Abdullah Öcalan’a elçi yollandığını, mektup alındığını Anadolu Ajansı’na okutulup, Ekrem İmamoğlu’na karşı Binali Yıldırım’ı destekleyin diye mektup okutulduğunu biliyor mu, biliyor. Her hangi bir seçimi kazanmak için bugün ya da yarın Abdullah Öcalan’dan, PKK’dan medet umanın da Allah bin kere belasını versin” dedi.

“KALP YAPAN ELLER KAZANACAK”

Taş atan ellerin değil, kalp yapan eller kazanacağını belirten Milletvekili Özel, “Muğla, Menteşe, ümitsizlik bize göre değil, pazar gibi sandığa gideceğiz, Karanlık asla aydınlığa galip gelmez. Güneşin doğuşunu gece engelleyemez. Birleşe, birleşe kazanacağız” dedi.

“ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ İÇİN GEREKİRSE CANIMIZI VERİRİZ”

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. Tura kalmasının ardından Sinan Oğan’ın açıkladığı karara ve Oğan’ın seçmenine ilişkin konuşan CHP Manisa Milletvekili Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Sayın Sinan Oğan, başka bir tavır almış, onun kararını ona bırakıyoruz ama Sinan Oğan’a oy vereveler; Ne diyorlar, ‘Anayasa’nın ilk dört maddesi değişmesin.’ Ben, biz, sizler, milletvekillerimiz Anayasanın ilk dört maddesi için gerekirse canımızı veririz. O dört maddede biz varız. O dört maddenin teminatı Cumhuriyet Halk Partisi, Millet İttifakı ve hepimiziz” ifadelerine yer verdi.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU KAZANIRSA SURİYELİLER GİDECEK”

Sayın Sinan Oğan’a oy verenlerin hassasiyetlerinden bir tanesinin de mülteci meselesi olduğunu ifade eden Özel, “10 yıldır Tayyip Erdoğan, ‘Onlar muacır biz ensarız’ diyor. Daha geçen gün söyledi, ‘Bay Kemal Suriyeli kardeşlerimizi yollayacakmış, ben yollamayacağım’ diyor. Kemal Bey ise ‘Bizim fakirimiz bize yeter, bizim yoksulumuz bize yeter, bizim gencimizin aşa, işi ihtiyacı var’ diyor. Şimdi karar şu, pazar günü Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa Suriyeliler gidecek, Tayyip Bey kazanırsa Suriyeliler kalacak. Sayın Sinan Oğan’ın seçmenine diyoruz ki, ‘Oyları Kemal Kılıçdaroğlu’nda birleştirelim, birleşelim. Hep birlikte kazanalım” söylemlerinde bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL MUĞLA’DAN TÜRKİYE’YE SESLENDİ

Özel, “Muğla’dan bütün Türkiye’ye sesleniyorum; hem bir çağrı hem de bir moral olsun. Seçmen konuşmaz, seçmen sanığa gider sandıkta konuşur. Pazar günü sandığa gidin. Sandığa giderek, Kemal Bey’e oy verecek tüm seçmenlerimiz için kocaman bir alkış istiyorum. Sayın Sinan Oğan’ın seçmenine, birlikteyiz birlikte kazanıyoruz diyoruz, onları yüreklendiriyoruz. Birleşerek kazanıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 634 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.