ÖZDAĞ’DAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP’den Muğla 4. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Muğla Medya Grubunu ziyarette bulundu.

ÖZDAĞ’DAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP’den Muğla 4. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Muğla Medya Grubunu ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Milletvekili Adayı Özdağ, Muğlalılara seslenerek, “Kemal Bey’e oy vereceğiz aynı zamanda da CHP’ye oy vereceğiz. Oylarınız çöpe gitmesin” diye konuştu.

SİNEM KARAKAYA

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı olan Selçuk Özdağ, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ Muğla Medya Grubu bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile bir araya gelen Özdağ, fikir alışverişinde bulundu.

Özdağ, ziyaret esnasında seçimlere yönelik bazı konulara değindi.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin köyü bir sistem olduğunu vurgulayan Özdağ, şunları söyledi:

“Bu seçimde şunu gördük, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kötü bir sistem. Bu sistem, seçimden önce pazarlıkları artıracak bir sistem. Türkiye’ye kötülük yapılmıştır. Türkiye, kesinlikle bir adam tarafından, bir parti tarafından yönetilemez. Ben bir parti devletiyim denilemez. Çok hızlı bir şekilde iki şeyi değiştireceğiz. Cumhurbaşkanlığını değiştireceğiz, Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini değiştireceğiz. Onu da parlamento çoğunluğuyla yapacağız.”

“MUĞLALILARA SESLENİYORUM: OYLARINIZ ÇÖPE GİTMESİN”

Muğlalılara seslenen Özdağ, “Muğlalılara sesleniyorum, size diyorlar ki bir oy Kemal Bey’e bir oy falan partiye. Bu sistemde birinci olacak, ikinci olacak partiye yarıyor oylar. Üçüncüye kısmen yarıyor, dörde, beşe, altıya yaramıyor. Yüzde 20’lik oy çöpe gidecek. Temsilde adalet yok. Biran önce millet ittifakına oy verin. Cumhurbaşkanlık hükümet sistemini değiştirelim. Bir oy Kemal Bey’e bir oy falan partiye diyenler yanılıyorlar. D'Hondt sistemini bilmiyorlar ve ben öğrenmeye davet ediyorum. Oylarınız çöpe gitmesin istiyorsanız; Muğla’da 3 parti milletvekili çıkaracak gibi gözüküyor. Bir CHP, iki İYİ Parti, üç AK Parti. Dağılım nasıl olur, millet karar verecek” dedi.

“BİRAN ÖNCE PARLAMENTER SİSTEME GEÇMEMİZ LAZIM”

Selçuk Özdağ, son olarak, “Biran önce parlamenter sisteme geçmemiz lazım. Bize 360 milletvekili verin, çok hızlı bir şekilde parlamenter sisteme geçelim. Referanduma gidelim, hemen seçime gidelim, sandığa yerel yönetimlere de koyalım. Türkiye’yi yeniden parlamenter sistem ile tanıştıralım. Hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olan, mecliste olsun yetkiler. Kişide olmasın. Kemal Bey’de de olmasın, parlamentoda olsun. Oylarımıza sahip çıkalım, şimdi küskünlük zamanı değil. Şimdi hep beraber bu beğenmediğimiz, bizi fakirleştiren, yoksullaştıran, yolsuzluğu arttıran ve yasakları arttıran sisteme karşı hep beraber olmalıyız. Kemal Bey’e oy vereceğiz aynı zamanda da CHP’ye oy vereceğiz” diye konuştu.

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ise, ziyaretlerinden dolayı Özdağ’a teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 398 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.