ÖZDAĞ, “MUĞLA MEDYA GRUBUNU TARAFSIZ YAYINCILIĞI NEDENİYLE KUTLARIM”

​​​​​​​CHP Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ mazbatasını aldıktan sonra Muğla Medya Grubu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

ÖZDAĞ, “MUĞLA MEDYA GRUBUNU TARAFSIZ YAYINCILIĞI NEDENİYLE KUTLARIM”

Özdağ, “Herkesi sandığa davet ediyorum. Ümitsizliğe gerek yok. Kaybeden Recep Tayyip Erdoğan’dır, kaybeden iktidardır. Kazanacak olan millettir. Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte milletin kazanacağına inanıyorum. Haydi, sandığa, karar ver Muğla” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ mazbatasını aldıktan sonra Muğla Medya Grubu bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Postası Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla TV çalışanlarını ziyaret etti.

Teşekkür ziyaretinde bulunan Milletvekilli Özdağ, gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile görüşerek, fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretinde 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Milletvekili Selçuk Özdağ, “Vatanını, milletini seven herkes 28 Mayıs’ta oyunu Sayın Kılıçdaroğlu’na versin” dedi.

Milletvekili Özdağ, “Seçim sürecinde yanımızda olduğunuz için, objektif olduğunuz için Muğla Medya Grubu’na çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 28 Mayıs’ta sonra seçimi kazandıktan sonra önceliklerimizden biri yerel basın olacak. Önceliğimiz şuan 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim. 14 Mayıs Pazar günü yapılan seçim etik bir seçim değildi. Parti devleti, kişi devleti imkânlarıyla kullanarak, seçime girdiler. Devletin bütün televizyonlarını parti propaganda aracı olarak belirlediler” ifadelerine yer verdi.

“TERÖR ÖRGÜTÜ İLE BAĞLANTIMIZ YOKTUR”

Terör ile mücadele konusunda ise şu ifadelere değinen Özdağ, “Kimden gelirse gelsin, adı ne olursa olsun silah kimde ise hepsine karşıyız. Bu devletimizi, vatanımızı sokakta bulmadık. Bununla ilgili mücadelemizi vereceğiz. Terör örgütü ile bağlantımız yoktur. Terör örgütü ile bağlantısı olanlar onlar. Nasıl mı? Çözüm sürecine ben de evet dedim ama çözüm süreci işlenirken usulüne karşı çıktım. Bu yanlış dedim. Silahlanıyorlar dedim. Milletim için susmadım. Onlar sessiz kaldı. Valiler, bakanlar sessiz kaldı. Vatan evladının şehitliklerinde onların vebali var” dedi.

“HERKESİ SANDIĞA DAVET EDİYORUM”

“Sığınmacıları Kemal Kılıçdaroğlu getirmedi” diyen Milletvekili Özdağ, “Egemen güçlerle birlikte Recep Tayyip Erdoğan getirdi. Bu göçmenlerin 2 yıl içerisinde gönderileceğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu’dur, Millet İttifakıdır. Buradan tüm seçmenlere seslenmek istiyorum; Muğla’da yüzde 90 oy alındı. Çok teşekkür ediyorum. Gelin bunu yüzde 95 yapalım. 28’inde yeni bir dönemin başlayacağına inanıyorum. Milletimin ferasetine güveniyorum. Bu feraset Türkiye’de demokrasiyi, Cumhuriyeti en azından dengede tutacak. Umutluyum, herkesi sandığa davet ediyorum. Ümitsizliğe gerek yok. Kaybeden Recep Tayyip Erdoğan’dır, kaybeden iktidardır. Kazanacak olan millettir. Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte milletin kazanacağına inanıyorum. Haydi, sandığa, karar ver Muğla” diye konuştu.

Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile Getiren gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ise, Selçuk Özdağ’ı kutlayarak, “Muğla Medya Grubu olarak, bünyemizde bulunan üç yerel gazete ve TV ‘de seçim sürecinde herkese eşit mesafede olduk. Bütün siyasi partilere haberlerimizde ve TV programlarımızda yer verdik. Tarafsız yayıncılığımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 516 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.