OTGÖZ: “KALDIĞIMIZ YERDEN MUĞLA’MIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Otgöz, “Tarihi seçim, tarihi zafer. Kazanan Türkiye’dir. Kaldığımız yerden Muğla’mız ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

OTGÖZ: “KALDIĞIMIZ YERDEN MUĞLA’MIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminin ardından AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz açıklamasında şunları kaydetti.

“Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci turunda, 8'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir fark atan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tarihi bir zafere imza attı. Milletimiz, istikrar dedi, güven dedi. Yaparsa yine AK Parti yapar dedi. Bir yanda vatan, bayrak, millet diyen Cumhur İttifakı vardı, bir yanda ise Türkiye düşmanlarının, Kandil’in desteklediği Millet İttifakı vardı. Milletimiz, yamalı bohça gibi her kafadan bir ses çıkan Millet İttifakına sandıkta gereken dersi verdi. AK Parti olarak biz yatırım dedik, üretim dedik, ihracat dedik, kazanımlarımızın devamı dedik.”

“KALDIĞIMIZ YERDEN MUĞLA’MIZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçimin ilk turunda milletimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinin çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na vererek yasamadaki tercihini zaten ortaya koymuştu. Milletimiz; Cumhurbaşkanımızı seçimlerden tekrar zaferle çıkartarak, güven ve istikrardan yana oy kullandı. Biz, Ülkemiz için Milletimiz için gece gündüz demeden çalıştık. Milletimiz de teveccüh gösterdi ve desteklerini esirgemedi. Kaldığımız yerden Muğla’mız ve Ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

“MUĞLA’MIZA YENİ BİR MUĞLA DAHA EKLEMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa ve ihyaya edeceğiz. Her bir insanımızın refahı huzuru ve yeni yatırımlar için durmak yok yola devam. TBMM’de Muğla’mızı temsil görevi veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Hep birlikte inşallah Muğla’mıza yeni bir Muğla daha eklemek için çalışacağız. Seçim sonuçları Muğla’mıza, Ülkemize ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun.”

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.