MUĞLA’NIN GÜVENLİ ADRESİ KONUM AMBALAJ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaklaşık 5 ay önce faaliyete geçen Fatih Kalfat ve Uğur Altınsoy işletmeciliğindeki Konum Ambalaj, Muğlalılara hizmet vermeye devam ediyor.

MUĞLA’NIN GÜVENLİ ADRESİ KONUM AMBALAJ

Fatih Kalfat ve Uğur Altınsoy işletmeciliğindeki Konum Ambalaj, Muğla’nın Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi 14 Nolu Sokak’ta (Diş Hastanesi’nin karşı sokağı) yaklaşık 5 ay önce hizmet vermeye başladı.

Tüm ilçelere toplu ve perakende sevkiyat yaptıklarını söyleyen Fatih Kalfat, bir otel ya da restoranda kullanılabilecek tüm malzemelerin satışta olduğunu belirtti.

Birçok malzemenin bulunduğu işyerinde, poşet-streç-pipet, plastik kaplar, kağıt çeşitleri, köpük tabaklar, alimünyüm folyo, sızdırmaz ve alimünyüm kaplar mevcut.

Muğlalıların uygun fiyata alışveriş yapabileceğini söyleyen Fatih Kalfat, “Temizlik malzemeleri başta olmak üzere, kağıt, peçete ve bir otel ya da restoranda neler kullanılıyorsa hepsi mevcut. İlçelere toplu ve perakende sevkiyat yapıyoruz. Arabayla kapının önüne kadar götürüyoruz. Vatandaşlarımız bu ekonomik zorluğun yaşandığı dönmede en azından uygun ve kaliteli malzeme alabilmeli. Zincir marketlere göre fiyatlarımız çok daha uygun. İlerleyen dönemlerde işlerimizi büyütmeyi hedefliyoruz. E-ticaret üzerinde de satış yapmaya hazırlanıyoruz. Muğla halkı rahatlıkla güvenilir bir şekilde bizi tercih edebilir” dedi.

Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.