MUĞLA’DA TESİS YATIRIMLARI VE SPOR KULÜPLERİNE DESTEK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak "Spor Kulüplerine Ayni ve Nakdi Yardım Töreni" düzenlendi.

MUĞLA’DA TESİS YATIRIMLARI VE SPOR KULÜPLERİNE DESTEK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda düzenlenen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın açılış konuşmaları, Muğla’da ki Gençlik ve Spor tesis yatırımları ile ilgili videonun gösterimi, halk oyunları solo gösterisi ile devam etti.

Tören Destek Çeki teslimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Törene Gençlik ve Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Gençlik ve Spor Şube Müdürleri, Kulüp Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldı.

İl Müdürü Kazım Açıkbaş açılış konuşmasında, "Spora hizmet etmeye ve desteklemeye devam edeceklerini dile getirerek, Muğla'da 220 Spor Kulübüne yaklaşık 5 Milyon 500 bin TL yardım yapıldığını açıkladı."

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.