MİLLETVEKİLİ ADAYI ERGUN’DAN MUĞLA MEDYA GRUBU’NA ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun, Muğla Medya Grubu bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi, Muğla Postası Gazetesi ve Muğla TV çalışanlarını ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ERGUN’DAN MUĞLA MEDYA GRUBU’NA ZİYARET

28. Dönem İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun, Muğla’nın Menteşe ilçesinde yayın yapan Muğla Medya Grubu bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası Gazetesi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Ergun’a eşlik eden İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve yazı işleri müdürleri ile seçim sürecini değerlendirdi.

14 Mayıs seçiminin Türkiye’nin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu belirten Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun, “Halkımız bu seçimde tek adamlık saltanatına devam edip, etmediğine karar verecek, bu ucube sistemden biran önce kurtulmamız gerekiyor. Denetim mekanizmasının çalıştığı parlamenter sisteme acilen geri dönmeliyiz. Millet İttifakı olarak, gittiğimiz her yerde vatandaşlardan büyük ilgi ve destek görüyoruz. Bu ilgi ve desteğin sandığa oy olarak yansıyacağı inancındayım. Ayrıca hu süreçte vatandaşların bilgilendirmesi konusunda yaptığınız tarafsız yayıncılık nedeniyle sizleri kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretleri nedeniyle memnuniyeti dile getiren gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ise, “Metin Bey yıllardır siyasetin içinde yer almış birisi. İYİ Parti’de genel başkan yardımcılığı görevi yapması Muğlalılar olarak, bizleri çok mutlu ediyor. 14 Mayıs seçimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.