MİLLET İTTİFAKINDAN SANDIĞA DAVET

​​​​​​​Muğla'da Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, 28'inci dönem milletvekilleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün katıldığı toplantı ile bir araya geldi.

MİLLET İTTİFAKINDAN SANDIĞA DAVET

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin değerlendirildiği toplantı Menteşe'deki Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, “Bütün ittifak bileşenleri partilerimize Muğla'daki çalışmaları için teşekkür ediyorum. Muğla’da seçime yüzde 90’lık bir katılım oldu. Bu oranla Türkiye ortalamasının üstündeyiz. Sandığa gitmeyen seçmen sayımız ise 79 bin 71 kişi. Bu da yüzde 9'luk bir oy oranına tekabül ediyor. Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'a oy vermeyenleri de içine kattığımızda 131 bin seçmen bizim hedef kitlemiz olacak. Bu yüzde 15,6 oy. Bu hedeflerle ilerlersek Muğla'da oyumuzu yüzde 70'in üzerine çıkarabiliriz. Sandığa gitmeyen ve bizlere oy vermeyen vatandaşlarımızı ikna ederek sandığa götürmek için elimizden geleni yapacağız. Muğla’mıza yakışır barış içinde bir seçim süreci geçirdik. Millet İttifakı olarak baktığımızda ise başarılı bir seçim geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Bu başarıda emeği geçen tüm ittifak partilerimizin yönetici ve parti emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Muğla’mız, Türkiye’de 11 CHP’li Büyükşehir Belediyesinin bulunduğu şehirlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun en yüksek oy aldığı 2. Büyükşehir. Ayrıca 13 ilçemizin 11’inde de Kemal Kılıçdaroğlu ipi göğüsleyen oldu. 569 mahallemizin 414’ünde Kemal Kılıçdaroğlu seçimi önde bitirdi” dedi.

“2 TURDA DAHA FAZLA ÇALIŞARAK KAZANAN BİZ OLACAĞIZ”

Ülke genelinde oluşturulmak istenen algının tam tersine Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden Tayyip Erdoğan olurken ikinci turda daha fazla çalışarak kazananın Millet İttifakı olacağını dile getiren İl Başkanı Erol, “Daha büyük bir inanç ve birliktelikle Muğla olarak gösterdiğimiz başarıyı tüm Türkiye’ye yaymak için ikinci turda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlk turda milletimiz tavrını ortaya koydu ve değişim dedi. Bu değişim için demokrasi için huzur için tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyoruz. Sandığa gitmek ahlaki, vicdani ve vatani bir mecburiyet, sandıklarımızı hep birlikte koruyacağız. Vatanını seven bizlerle omuz omuza versin ve vatanını seven sandığa gelsin” ifadelerine yer verdi.

CHP İl Başkanı Hüseyin Erol’dan sonra tüm ittifak partisi İl Başkanları, Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ikinci tur ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve hep birlikte vatandaşları demokrasiye, özgürlüklere sahip çıkmaları için sandığa davet etti.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.