MHP’Lİ TOKUR’DAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

​​​​​​​28. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Şevket Tokur, Muğla Medya Grubu çalışanlarını ziyaret etti.

MHP’Lİ TOKUR’DAN MUĞLA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menteşe kurucu ilçe başkanı, 24. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Şevket Tokur, Türk Hukuk Enstitüsü Muğla İl Başkanlığı’ndan istifa ederek, milletvekili adayı oldu.

28. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Şevket Tokur, Muğla Medya Grubu bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Postası Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla TV çalışanlarını ziyaret etti.

Gazetelerin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve gazetelerin yazı işleri müdürleri ile seçim sürecini değerlendiren Milletvekili Adayı Tokur, 14 Mayıs seçiminin Türkiye’nin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Tokur, Muğla Medya Grubu’nun vatandaşların bilgilendirilmesi anlamında objektif bir yayıncılık yaptığını belirterek, kurum çalışanlarını kutladı.

Milletvekili Adayı Tokur, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız bu seçimde ‘ya devam ya tamam’ diyecek. Terör örgütü uzantısı olan bir partiyle işbirliği yapan Millet İttifakı’na en güzel cevabı milletimiz sandıkta verecek. Gittiğimiz her saha çalışmasında çok büyük ilgi ve destek görüyoruz. Hemşerilerime verdikleri destek dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Adayı Tokur’a nazik ziyareti için teşekkür eden Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ise, “Sayın Tokur’u yıllardır tanıyoruz. Dürüst ve çalışan kişiliği ile siyaset dünyasında bugüne kadar önemli görevlerde bulundu. Partinin her kademesinde başarılı görev yaptığını biliyoruz. Çıkmış olduğu bu kutsal yolculukta sonsuz başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.