MHP MUĞLA TEŞKİLATI SEÇİMLERE HAZIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla’da seçim faaliyetlerine tüm hızla devam ediyor. STK ve dernek ziyaretleri kapsamında MHP Muğla Milletvekili adayları Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

MHP MUĞLA TEŞKİLATI SEÇİMLERE HAZIR

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimde Muğla’dan milletvekili adayı olan Milliyetçi Hareket Partili 7 aday ve MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat STK ve dernek ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Seçim faaliyetleri programları kapsamında Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş, Dernek Genel Sekreteri Temel Türkmen ve yönetimini ziyaret eden milletvekili adayları seçimin hayırlara vesile olmasını dileyerek, seçmenlerden destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş, “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok değerli milletvekili adayları derneğimizi ziyarette bulundular. Bizleri çok mutlu ettiler, şeref verdiler. Bizlerde kendilerini önümüzdeki seçimlerde elimizden gelen desteği ümit ediyorum. Ülkemiz adına önümüzdeki seçimler hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ise ziyarete ilişkin, “14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerimiz için yaptığımız seçim faaliyetleri kapsamında Karadenizliler Dernek Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri bizleri güzler yüzleri ve tatlı dilleri ile karşıladılar bizi. Bizim için önemlidir, Muğla’mızda yaşayan STK ve hemşeri derneklerini ziyaret etmek. Muğla küçük Türkiye’dir. Ülkemin her köşesinden hemşerilerimizin yaşadığı bir ildir Muğla. Kendilerine bizlere gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yörük çocuğu ve Yörük kızı olduğunu dile getiren MHP Muğla 1.sıra Milletvekili Adayı Özlem Balcı, “İnşallah en güzeli en hayırlısı olsun Muğla’mız için” dedi.

Bu haber toplam 422 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.