MENTEŞE’DE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Menteşe Belediyesi tarafından, Menteşe Belediyesi Kent Meydanı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi. Menteşeli çocukların yanı sıra depremzede çocukların da katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

MENTEŞE’DE ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Menteşe Belediyesi tarafından, Menteşe Belediyesi Kent Meydanı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi. Menteşeli çocukların yanı sıra Muğla’nın Menteşe ilçesinde misafir edilen depremzede çocukların da katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlikler kutlandı.

Menteşe Belediyesi tarafından, Menteşe Belediyesi Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Menteşeli çocukların yanı sıra ilçede misafir edilen depremzede çocuklar da katıldı.

Şişme oyun parkurları, eğlenceli aktiviteler, sürpriz hediyeler ve patlamış mısır dağıtımının yapıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bugün 23 Nisan aynı zamanda da Ramazan Bayramı’nın 3’üncü günü. İki bayramı birden yaşıyoruz. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından Dünya çocuklarına armağan edilen, tek bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin de kuruluşunun 103’üncü yılı. Biz Menteşe’de geleceğimiz olan çocuklarımız için her yıl bu etkinlikleri yapıyoruz. Bugün de yeni faaliyete başlayan Muğla’nın merkezinde bulunan menteşe Kent Meydanı’nda Menteşe’mizin çocukları ile beraber olduk. Çocuklarımız cıvıl cıvıl. Onlarla beraber olmak bizleri mutlu ediyor. Deprem sonrası çok büyük acılar yaşamaktayız ama hayat devam ediyor. Bugün burada ilçemize gelmiş olan depremzede çocuklarımız da bizlerle beraber. Onların vasıtasıyla da bayramı canı gönülden kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Gümüş, çocuklarla fotoğraf çekiminin ardından etkinliğe eşlik eden CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz ve CHP Muğla Milletvekili adaylarıyla çocuklara patlamış mısır, bayrak ve tişört dağıttı.

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.