MENAF KIYANÇ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Muğlaspor Kulübü’nün Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde düzenlenen Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Menaf Kıyanç yeniden başkan seçildi.

MENAF KIYANÇ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor'un Olağan Genel Kurul Toplantısı Menteşe Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yeşil-beyazlı kulübün üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Divan Başkanlığını Ziya Ercan yaptı.

Genel Kurula, Menteşe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Tahça ile Merve Fidem Barut, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Muğla Müftüsü Yaşar Çapçı, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, önceki dönem Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve yeşil beyazlı takımın sevdalıları katıldı.

BU ŞEHRE BORCUMUZU ÖDEDİK”

Kongrede konuşma yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, şunları söyledi:

“Geçen yıl bu şehir bize inandı, güvendi ve bu sorumluluğu verdi. Biz de bu güveni boşa çıkarmadık, takımı şampiyon yaptık. Biz bunu şehirle beraber başardık. Bundan sonraki süreçte hedefleri artırmamız gerekiyor. Bizi kayıtsız şartsız destekleyen herkese teşekkür ederim. Sportif başarının yanında mali şampiyonluğun önemli olduğunu söylemek istiyorum. Bunu daha öncede dile getirmiştim. Eğer mali açıdan bir başarı yok sportif başarılar geçicidir. Muğlaspor’un an itibariyle geçmiş dönem vergi yapılandırmalardan kaynaklı, 2 milyon 700 bin lira borcu var. Bu da şahsıma 2 milyon. Yine geçmiş dönem yöneticilerden rica ettik sağ olsun hiç kimse bizi kırmadı. Onlarda alacaklarından feragat ettiler, bu çok değerli. Dolayısıyla biz bu yola çıkarken biz bu işe inanmıştık şu anda karşınızdayız bunu başarmak mutluluğu içerisindeyiz. Çok güçlü bir yönetim kurulu ile işe başlamıştık. Şunu söylemek istiyorum özellikle yönetim kurulu olarak bu işe başladığımızda biz bu şehre borcumuzu ödemeye geldik dedik. Evet, bu şehre borcumuzu ödedik.

BİZE OLAN GÜVENİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Maddi anlamda orta esnaf ve belli sponsorlardan ciddi destek aldık. Tabii ki Türkiye'nin şartları ortada. Gönül isterdi ki daha çok destek olsun. Biz şampiyonluk mücadelesinde ciddi bir yorgunluktan sonra hemen devamında kongreye hazırlandık, yorulduğumuzu fark ediyoruz. Biz diyoruz ki yorulmuşken daha çok beraber olalım, daha çok destek olalım birbirimize. Çünkü Muğlaspor’un bu bataklıktan kurtulması gerçekten çok zor. Spor bizim geleceğimiz, Muğlaspor, bir spor kulübü. Muğlaspor Muğla’nın ismini taşıyor. Bodrumspor’u da tebrik ediyorum. Muğlaspor’da, Yatağanspor’da, Bodrumspor’da, Ortacaspor’da bizim. Şu anda biraz daha şehrin bu duruma sahip çıkmasını, heyecanımızı artırmamız gerektiğini düşünüyorum. Buraya harcanana paralar emin olun boşa gitmiyor. Biz şeffaf bir şekilde hesap vermeye hazırız. Hem zamanımızı vereceğiz hem de karakterli yönetim kurulu oluşturacağız. Bizlere olan güveninizden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Konuşmaların ardından tek liste ile seçime gidildi. Muğlaspor’un yeni yönetimi yapılan Olağan Genel Kurulla belli oldu. Mevcut Başkan Menaf Kıyanç'ın yeniden başkan seçildi.

Menaf Kıyanç Başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu şekilde:

“Haluk Beyimoğlu, Muhammet Ali Bahçeyaka, İbrahim Güngör, Abdullah Eskihisarlı, Ahmet Niyazi Çağlar, Aşkın Fahri Gezici, Aykut Asar, Barış Yayman, Cahit Alkan, Durmuş Ali Öztürk, Ege Erman Tölek, Erhan Çetinkaya, Fahri Keleş, Hüseyin Özcan, İlker Barış Kalaç, Mahmut Koray Türkan, Muhammet Sevinç, Muzaffer Akgül, Nacide Baş, Oral Kaplan, Özcan Saygın, Rahif Özdemir, Semih Soykan, Süleyman Çulha, Şadi Ballı, Yağmur Küçük”

Bu haber toplam 555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.