KARAMEHMET MUHTAR ADAYI BİRDAL SARISU; “ÇOK ÇALIŞIYORUZ, DESTEKLERİNİZLE GÜÇLÜYÜZ”

Türkiye, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile belediye başkanları ve muhtarlarını seçecek. Siyasi partiler il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını açıklarken, mahallelerde de muhtarlar kendilerini tanıtıyor. Karamehmet Mahallesi Muhtar Adayı Birdal Sarısu, iddialı açıklamalarıyla gündeme geliyor.

KARAMEHMET MUHTAR ADAYI BİRDAL SARISU; “ÇOK ÇALIŞIYORUZ, DESTEKLERİNİZLE GÜÇLÜYÜZ”

Karamehmet Mahallesi Muhtar Adayı Birdal Sarısu, çalışmalarını Muğla Haber Gazetesi’ne anlattı.

“Mahallemizde yenilik vakti, yeni yüzyılda birlik olma vakti” sloganıyla yola çıkan Karamehmet Mahallesi Muhtar Adayı Birdal Sarısu, 1979 yılında Muğla'da dünyaya geldi. 2002 yılında Muğla Belediyesinde işçi olarak göreve başladı. 2014 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesine geçiş yaptı.

“MAHALLEMİZİ DAHA İYİ HALE GETİRMEK İÇİN MUHTAR ADAYIYIM”

13 yıldır Karamehmet Mahallesi'nde yaşadığını ifade eden iddialı muhtar adayı Birdal Sarısu, “Evli ve 2 çocuk babasıyım. 13 yıldır Karamehmet Mahallesi'nde yaşıyorum. 2022 yılında Muğla il genelinde 4500 aktif üyesi bulunan Disk Genel-iş Muğla 2 nolu şube baş temsilcisi olarak seçildim. (Halen görevime aktif olarak devam etmekteyim.)21 yıldır bağlı bulunduğum kurumda çalışmış olmamın verdiği tecrübeyi sizlere aktarmak, dilek, istek ve şikayetlerinizi kamu kurum ve kuruluşlarıyla, mahalli idare birimlerine ulaştırmak ve siz değerli mahalle sakinlerimiz ile paylaşmak, mahallemizi daha iyi, daha güzel ve daha yaşanılabilir hale getirmek için mahallemizin muhtar adayıyım” dedi.

GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI UNUTMUYORUZ

Çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu ifade eden Muhtar Adayı Sarısu, “Çocuklarımızı da unutmuyoruz. Onlarla bir araya gelip sohbet ederek oyunlar oynadık ve küçük hediyeler verip eğlendik. Geleceğimizin çiçekleri umut ışıkları çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bizim için paha biçilmezdi. Bundan sonraki sürecimizde onlar için daha verimli etkinlikler düzenleyip onların mutluluğuna mutluluk katmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğim” dedi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK

Muhtar Adayı Sarısu, “Çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız sloganıyla çıktığımız bu yolda mahallemizdeki bütün evleri tek tek ziyaret etmeye devam ediyoruz. Mahallemizin sorunlarını en yakından mahallemizin sakinlerinden dinliyoruz ve çözüm yollarını projelendirmeye devam ediyoruz. Karamehmet mahallesinde bulunan sitelerin görevlileri ve yöneticileri ile mahalle sakinlerimizle 2. toplantımızı gerçekleştirdik. Mahallemizin sorunlarını daha yakından inceledik bundan sonraki süreçte toplantılarımıza düzenli olarak devam edeceğiz. Sorunların takipçisi olacağız” dedi.

RAMAZAN’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADIK

On bir ayın sultanı Ramazan ayında mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadıklarını dile getiren Karamehmet Mahallesi Muhtar Adayı Birdal Sarısu, “Bize ulaşan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hayırsever vatandaşlarımız destekleriyle erzak kolilerimizin dağıtımına devam ediyoruz” diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ DESTEKLERİNİZLE GÜÇLÜYÜZ

Seçim sürecinde afişlerinin yırtılarak çalışmalarının engellemesine de değinen Sarısu, “Seçim sürecinizde bize yapılan bunca hakarete rağmen çizgimizi bozmadan değerli mahalle sakinlerimize hizmet etmek için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Biz böyle ufak algı operasyonları ile yıkılmayız. Mahallemiz için en iyiyi en güzeli yapmak için geliyoruz. Desteklerinizle çok güçlüyüz” dedi.

Bu haber toplam 921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.