KADIN ATÖLYESİ ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde açılan Sosyal Hizmetler Kadın Atölyesinde yapılan ürünler Kent Meydanı’nda düzenlenen yılsonu etkinliğinde sergilendi.

KADIN ATÖLYESİ ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nce kadınların boş vakitlerini verimli bir biçimde geçirmesine olanak sağlamak ve kadınların üretkenlik duygularını attırması amacıyla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde oluşturulan Sosyal Hizmetler Kadın Atölyesindeki kadınların yıl boyunca emek vererek yaptığı ürünler, Menteşe Kent Meydanı’nda düzenlenen yılsonu etkinliğinde sergilendi.

Yılsonu etkinliğinde, 126 kadın üyenin yaklaşık 950 adet el işi ürünü ve 20 adet resim tablosu sergilendi.

Oluşturulan stantları tek tek gezerek kadın üreticilerden bilgi alan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, el emeği göz nuru ürünler için katılımcılara teşekkür etti.

Sosyal Hizmet Kadın Atölyeleri Yıl Sonu Sergisi’ne katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün el emeği, göz nuru ile birlikte üreten kadınların hem yeteneklerini keşfettiklerini hem de Muğla için ürettiklerini söyledi.

Bu haber toplam 521 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.