GELECEK PARTİLİ MANİSALILARDAN ÖZDAĞ’A DESTEK AÇIKLAMASI

​​​​​​​Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı ve Manisalı partililer CHP Muğla 4. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ’a destek vermek için Menteşe Sınırsızlık Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı.

GELECEK PARTİLİ MANİSALILARDAN ÖZDAĞ’A DESTEK AÇIKLAMASI

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak ve il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer Muğla’nın Menteşe ilçesine gelerek, CHP Muğla 4. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ için destek açıklaması yaptı.

Menteşe ilçesi Sınırsızlık Meydanı’nda Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ’ın da katılımıyla yapılan basın açıklamasında Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, “Misafirperverliğiniz için öncelikle tüm Muğla halkına çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Muhteşem bir miting gördük. Değişimin ayak seslerini Muğla’da da hissettik. İnşallah 14 Mayıs’ta ülkemize bahar gelecek. Değerli vekilimiz Selçuk Özdağ Muğla için çok büyük bir şans. Muğla’nın temel sorunlarını biliyoruz” dedi.

Muğla’nın temel sorunlarına ilişkin konuşan Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Onultmak, “400 bin yatağımız ve 4 ay işleyen bir turizminiz var. İnşallah biz bu turizmi 8 aya çıkarmak için çok güzel çalışmalar yapacağız. Madenlerin hunharca işlenmesiyle ilgili, doğa katliamıyla ilgili temel sorunlarınızın olduğunu biliyorum, yakinen takip ediyorum. Aynı zamanda çevre danışmanlık işi de yaptığım için maden ve maden işleriyle ilişkili katliamları maalesef görüyoruz. Dün Genel Başkanımız da mitingde kıyıların açılmasıyla ilgili çok önemli bir şey söyledi. Çevre il müdürlüklerine verilmesinin birilerine peşkeş çekilmesinin yolunun açılması demek olduğunu belirtti. Bizler de bu duruma şiddetle karşı olduğumuzu kaydetmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

“SELÇUK ÖZDAĞ MUĞLA’NIN DEĞİL TÜRKİYE’NİN VEKİLİDİR”

CHP Muğla 4. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ’ın üç dönem Manisa’da milletvekili yaptığını hatırlatan İl Başkanı Onultmak, “Çok kıymetli bir insanın biz Manisa’dan aday olmamasına şahsımız adına çok üzgünüz. Çünkü gitmediği köy, dokunmadığı yürek, oturmadığı köy kahvesi kalmamıştır. Üç dönem vekillik yapmasına rağmen şehre veya köye indiğinde hala sevgiyle kucaklanır. Bir dava adamıdır kendisi. Muğla için çok büyük bir şans. Bu dönem inşallah Muğla’da 5 vekili onun vesilesiyle göreceğiz. Selçuk Özdağ Muğla’nın değil Türkiye’nin vekilidir. Ömrünü bu uğura adamış bir dava adamıdır. O yüzden Muğla halkının onun kıymetini bilmesini istiyoruz” dedi.

“BU SEÇİM BİR PARTİ SEÇİMİ DEĞİLDİR”

Muğlalılara seslenen CHP Muğla 4. sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ ise, “Biz parlamentoda çoğunluğu sağlamak istiyoruz. Buradan bütün Muğlalılara sesleniyorum, ‘Burada milletvekili çıkarmak için 3 parti yarışıyor. Başka hiçbir partinin şansı yok. 14 Mayıs’a kadar durmaksızın çalışmaya devam edeceğim. Bu seçim bir kişi seçimi değildir. Bu seçim bir parti seçimi değildir. Bu seçim bir noktada milletvekili adaylarının seçimi de değildir. Bu seçim Türkiye’nin seçimidir. Bir sistem uygulayacağız. Bu sistem demokrasiyle devam edecek. Lütfen partileri protesto etmeyin, sandığa gidin. Muğla’da rekor kıralım” ifadelerine yer verdi.

“KESİNLİKLE TERÖRE MESAFELİYİZ”

Milletvekili Adayı Özdağ, “Sevgili Muğlalı kardeşlerim, Kesinlikle teröre mesafeliyiz. Bu konuyla ilgili bir algı yürütüyorlar. O algıya asla kapılmayın. Kim eline silah alarak, nerede olursa olsun kamu otoriterini eline almaya kalkarsa onun karşısında hukuk olarak, devlet olarak acımasızca dururuz. Zor kullanmak sadece devlete aittir. O da anayasa ve anayasa çerçevesinde olur. O nedenle biz teröre karşıyız. Hiçbir terör örgütüyle de bağımız yoktur. Biz herkesten oy istiyoruz. Lütfen Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veriniz lütfen” dedi.

Bu haber toplam 401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.