EZAN OKUMA YARIŞMASINDA YATAĞANLI ÖĞRENCİ BÖLGE 3.SÜ OLDU

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Muğla İli ve ilçelerindeki Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarından 20 öğrencinin katılımıyla Ezan okuma yarışmasının 1.si Muhammed Berat Kocaayak, bölge yarışmasında 3. oldu.

EZAN OKUMA YARIŞMASINDA YATAĞANLI ÖĞRENCİ BÖLGE 3.SÜ OLDU

Muğla’nın Yatağan ilçelinde, Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Muğla İli ve ilçelerindeki Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarından 20 öğrencinin katılımıyla Ezan okuma yarışmasının 1.si Muhammed Berat Kocaayak, bölge yarışmasında 3. oldu.

Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Muhammed Berat Kocaayak, Denizli Merkez efendi Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen Bölge yarışmasında bölge üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Denizli, Kütahya, İzmir, Bilecik, Eskişehir ve Balıkesir illerinden 13 ortaokul 11 lise öğrencisinin katılımıyla Denizli Merkez efendi Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

Çok sayıda protokol, sivil toplum temsilcisi, öğretmen, öğrenci ve velinin katıldığı bölge finalinde Muğla’yı temsil eden Yatağan Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Muhammed Berat Kocaayak yarışmada bölge üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti.

Bu haber toplam 548 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.