ERAY ÇİÇEK “MENTEŞE İÇİN ADAY ADAYIYIM” DEDİ

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Aday Adayı olmak için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Eray Çiçek, aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Parti ilçe binasında açıklama yapan Çiçek, “Menteşe eskisi gibi olmayacak” dedi.

ERAY ÇİÇEK “MENTEŞE İÇİN ADAY ADAYIYIM” DEDİ

“BELEDİYECİLİĞİN SADECE ZURNA, TARHANA VE BALERİN HEYKELİYLE OLMAYACAĞINI BİLİYORUZ”

AK Parti'de 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için başvurularının başlamasının ardından Muğla’da aday adayları netleşmeye başladı.

Bu kapsamda AK Parti eski Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Menteşe Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Çiçek, AK Parti Menteşe’de aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

buyuksehir-okcularinin-bulundugu-milli-takim-dunya-ucuncusu-oldu-2023-11-16t140911-419.jpg

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’nca basınla bir araya gelen Çiçek, şunları söyledi:

“AK Parti’de verilen görevleri onurumla, şerefimle yürütmeye çalıştım. Benimle ilgili bir kanaat var. Bunu bugün yendiğimizi düşünüyorum. Kısalın adayı, şehrin adayı değil diyorlar. Orhaniye Mahallesi eskiden ilimizin 3.mahallesiyken şuan da en büyük mahallesi. Bu mahalleye gelmiş insanlar kırsal insanlar. Kısal şehirsel diye bir şey, bizim için Menteşe var. Her bir caddesini adım adım bildiğim Menteşe’mizin artık gönül ve eser belediyeciliğiyle buluşma zamanı geldi. Onlarca yıl ihmal edilen güzide kentimizi hak ettiği seviyeye getirmek için doğru adımlarla yola çıkıyoruz. Menteşe’nin sorunları üzerinde titizlikle çalışıyoruz. 4 ana başlıkta 8 alt başlıkta ve 48 projeyle geliyoruz. Menteşe bizim için sadece merkez ilçe değildir. Menteşe, Muğla’nın ta kendisidir. Menteşe ne kadar güçlüyse Muğla o kadar güçlüdür. Belediyeciliğin sadece zurna, tarhana ve balerin heykeliyle olmayacağını biliyoruz. Vizyonumuz geniş, projelerimiz büyük. Gönülden hizmet için AK Parti Menteşe Belediye Başkanlığı aday adaylığımı ilan ediyorum. Adaylığım netleşirse söz veriyorum, Menteşe eskisi gibi olmayacak.”

buyuksehir-okcularinin-bulundugu-milli-takim-dunya-ucuncusu-oldu-2023-11-16t140950-448.jpg

Çiçek’i açıklamasında; Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, İlçe Başkanı Mustafa Algan ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

HABER:SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.