Emitt’te Muğla Standı Etkin Tanıtım Ve Onur Ödülü Aldı

Dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı olan EMITT, bu yıl 27’nci kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Muğla ve ilçelerinin tanıtıldığı fuarda, Muğla’nın yöresel ürünleri büyük ilgi gördü. Muğla Standı Emitt 2024’de destinasyonlar dalında etkin tanıtım ve onur ödülü aldı.

Emitt’te Muğla Standı Etkin Tanıtım Ve Onur Ödülü Aldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleri ile bu yıl düzenlenen fuara Türkiye’nin belli başlı tüm Seyahat Acentaları,Tur Operatörleri, Oteller, birçok ilin Kültür ve Turizm Müdürlükleri yurtdışından ülkeler ve birçok katılımcı yer aldı.

Bu yılki Emitt Turizm Fuarına Muğla olarak; Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın destekleriyle Muğla Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret Borsası, Fethiye Ticaret Odası, Milas Ticaret Odası, Olgunlaşma Enstitüsü, Yatağan Belediyesi ve Ortaca Belediyesi stantta yer alındı.

whatsapp-image-2024-02-09-at-14-33-03.jpeg

Standa Muğla ve İlçelerinin tanıtımı için broşür, tanıtım CD’leri, çeşitli hediyelik eşyalar ve ikramlar dağıtıldı. Ayrıca stantta bulunan Olgunlaşma Enstitüsü’ne ait Milas halı tezgahı ve Muğla Yeşilyurt Karacan Yöresel El Dokuma Tezgahı ve orada yapılan dokuma ürünlerde büyük bir ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan da Muğla standlarına ziyarette bulundu.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a Kültür ve Turizm Bakanlığı yazılı Milas Halısı takdim etti.

whatsapp-image-2024-02-09-at-14-33-04.jpeg

Vali Akbıyık, birçok ilin valileri birçok sektör profesyonelleri, yabancı ülkelerin yetkilileri ile bir araya geldi.

Ayrıca İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak ve Müdür Yardımcısı Osman Engindeniz, seyahat şirketlerinin yetkililerini, otel ve konaklama yetkililerini ve turizmcileri Muğla standında konuk ederek değerlendirmeler ve görüşmelerde bulunup,yöresel hediyelik eşyalar taktim ettiler.

Yanı sıra Muğla standına birçok ilin Kültür ve Turizm Müdürleri, Valilikler, Muğla İlçe Belediye Başkanları ve vatandaşlar ziyarette bulunup, ikramlardan tadım yapıp hediyelik eşyalar aldılar.

whatsapp-image-2024-02-09-at-14-33-06.jpeg

Ayrıca 7 Şubat’ta stantta düzenlenen tanıtım etkinliğine de yoğun ilgi görüldü. Fuarda 3 gün boyunca büyük sahnede Muğla Yöresel Halk oyunları oynandı.

Muğla Standı Emitt 2024’de destinasyonlar dalında etkin tanıtım ve onur ödülü aldı.

whatsapp-image-2024-02-09-at-14-33-05.jpeg

Bu haber toplam 734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.