DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN YATAĞAN VE KAVAKLIDERE İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şehir Buluşmaları kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak için geldiği Muğla programı dönüşü, Yatağan ve Kavaklıdere Belediyeleri ile Yatağan’daki Antik Kent Stratonikeia’ya da ziyaret etti.

DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN YATAĞAN VE KAVAKLIDERE İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, beraberinde Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, AK Parti Milletvekili Yakup Otgöz, İl Başkanı Gültekin Akça, Yatağan AK Parti İlçe Başkanı Emre Karaöz ve MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Çay ile birlikte Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ü makamında ziyaret ettiler.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Yatağan ve Kavaklıdere de, coşkulu kalabalıkla karşılandı. Yatağan Belediye Hizmet Binası önünde halka seslenen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, misafirperverliklerinden dolayı Yatağanlı Halkına teşekkürlerini iletti.

1-3.jpg

Bakan Fidan, daha sonra Stratonikeia Antik Kenti’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Bakan Fidan, Stratonikeia Antik Kent Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

f7nkgtmxsaank0c.jpg

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a, Eşi Ümmühan Toksöz ile hediyesini sunan Yatağan, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Sayın Bakanımızın İlimize ve İlçemize ziyareti bizleri memnun etti. Özellikle son yıllarda İlçemizi turizm alanında öne çıkaran Stratonikeia Antik Kenti ziyaret etmesinden dolayı çok memnun olduk. İlçemiz, bundan sonra doğal güzelliği ve tarihi dokusuyla öne çıkacaktır” dedi.

f7norz3waaayd27.jpg

HABER: MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 642 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.