CHP YÖNETİMİ BAŞKAN KARAKAŞ’I ZİYARET ETTİ

26. Dönem İstanbul (1. bölge) milletvekili, önceki dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

CHP YÖNETİMİ BAŞKAN KARAKAŞ’I ZİYARET ETTİ

Önceki dönem CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak ve partililer Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Yardımcısı Akkaya, “Çözülmeyecek hiçbir sorun yok aslında, bütün sorunlarımız çözülür. Yeter ki kaynaklarımız doğru bir şekilde yönetilsin, doğru bir şekilde yönetildiğinde de zaten bu işin uzmanları bu işin o kadar zor olmadığını görecekler. Onun için 14 Mayıs başlı başına sadece bir seçim değil, esasen baktığımızda bir referandumdur. Ya otoriter bir rejimi onaylayacağız tek adam rejimi ya da demokrasiyi onaylayacağız. A partisi, B partisi gibi bir olay yok. Ben inanıyorum ki halkımız bu yaşadığımız 5 yıllık süreçte, 5 yıl öncesiyle ki ve 5 yıl sonrasındaki farkı zaten görüyor. Ekonominin ne hale geldiği, üretiminin tamamen aşağıya çekildiği, üretmeden zenginleşilemeyeceği, üretmeden istihdamın olmadığı gibi durumları yaşadık, gördük. Bu konuya ilişkin hepimiz ayrı ayrı konferans verebiliriz. Markete gittiğiniz zaman, kasaba gittiğiniz zaman, benzin istasyonuna gittiğiniz zaman hepsini görüyorsunuz. İlk defa uzun yıllar sonra tane ile satın alınan gıda maddeler, karpuzun dilim ile satıldığı gibi bir süreç yaşadık bu 5 yıllık süreçte. Türkiye bunu hak etmiyor, bizler bunu hak etmiyoruz. İşsizliğin had boyutta olduğu bir süreç yaşıyoruz. Çocuklarımızın geleceği ile ilgili sıkıntıları var, herkes yurt dışına nasıl gideriz diye sağa, sola danışmaya başladı. Bu süreci aşabiliriz, yeter ki dayanışma ruhu içinde, birlik beraberlik içinde olalım, ayrışmayalım. Toplum barışık olsun. Hesap verilebilecek olsun. Her şeyden önce hesap verilebilsin” ifadelerine yer verdi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimin, ülke adına kritik bir seçim olduğunu ifade eden Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş ise, “Bu seçim ile ilgili siyasi partilerin milletvekili adayları ve yöneticileri derneğimize ziyarette bulunuyor. Bugün de Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli yöneticilerini ağırladık. Kapımız herkese açık. Geleni misafir ediyoruz, gelmeyenleri bekliyoruz. Bu seçimlerin ülkemiz adına güzelliklere, hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Barış, huzur ve kardeşlik içerisinde ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan bir seçim olmasını diliyoruz. Siyaset dilinin daha da yumuşak ve daha da temiz olmasını canı gönülden temenni ediyorum” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.