BAŞKAN TOKSÖZ MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağan Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Hacı Ömerler Kültür Evinde, muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek 4 yılda yapılan hizmetleri ve yapılacak olanları anlattı.

BAŞKAN TOKSÖZ MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

MUSTAFA AKTAŞ

Kahvaltıya, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya, Ahmet Yunus Tuna, Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek ve mahalle muhtarlarının çoğu katıldı.

Burada ilk konuşmayı yapan Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve katılanlara bir teşekkür konuşması yaptı.

TOKSÖZ: “VERDİĞİMİZ SÖZLERİN YÜZDE 90’I YAPILDI”

Burada konuşan Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Kahvaltımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar Değerli Muhtarlarımız 4 yıldır beraber çalışıyoruz. Sizlere verdiğimiz sözlerin %90 zanı yerine getirdik. Hepimiz biliyoruz ki seçim sonrası pandemi ortaya çıktı. Pandemiyle hep beraber mücadele ettik. Daha sonra orman yangınlarıyla yine hep beraber mücadele ettik. Daha sonra Bilindiği üzere deprem meydana geldi deprem de de hep beraber elimizden geleni yaptık. Belediye olarak verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Yapılan hizmetler ortada, bu akşam Millet bahçemizde yerel sanatçılar konser verecek. Hepinize bekliyorum. Özellikle Mahallelerimizde, Sosyal tesis ve halı saha yapmada çok çaba sarf ediyoruz “diyerek 4 yıl boyunca yapılan hizmetleri, tek tek anlattı.

Başkan Toksöz, özellikle asfalt çalışmalarını kış gelmeden bitireceklerini belirtti.

Toksöz, muhtarların taleplerini dinleyip tek tek not aldı ve istişarelerde bulundu.

Bu haber toplam 632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.