Başkan Aras Vatandaşlarla Bir Araya Geldi: “İNŞALLAH HEYKELDE BU SEFER SEPETÇİOĞLU OYNAYACAĞIZ”

Menteşe’de halk buluşmasında partililer ve vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “İlçelerde tek tek saha araştırmaları yapıyoruz. Size bir müjde vermek istiyorum. En az 4 ilçemizi bugün yaptığımız araştırmalar ile geri alıyoruz” dedi.

Başkan Aras Vatandaşlarla Bir Araya Geldi: “İNŞALLAH HEYKELDE BU SEFER SEPETÇİOĞLU OYNAYACAĞIZ”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal CHP Menteşe İlçe Başkanlığında halk buluşması düzenledi.

Halk buluşmasına CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal,CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı,Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkın Denizaslanı ve partililer katıldı.

“İNŞALLAH HEYKELDE BU SEFER SEPETÇİOĞLU OYNAYACAĞIZ”

Nail Kızıl, “Bismillah dedik yola koyulduk. Sonuçların güzel olacağına inancımız tam. Hep beraber inşallah heykelde bu sefer Sepetçioğlu oynayacağız” dedi.

whatsapp-image-2024-02-08-at-13-53-22.jpeg

“HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR KOLTUK KALICI DEĞİLDİR”

Parti Meclisi Üyesi Mehmet Alkın, “Partilerde bazı görevler bazı zamanlarda bir kişiye verilebiliyor. Bu dönemde Büyükşehir Adaylığı Ahmet Aras’a, Menteşe Belediye Başkan adaylığımız Gonca Köksal’a teslim edilmiştir. Bizim partimizde zaman zaman görev değişiklikleri olur. Hiçbir zaman hiçbir koltuk kalıcı değildir. Bizlerde gelip geçeceğiz” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-02-08-at-13-54-00-1.jpeg

“EN AZ 4 İLÇEMİZİ GERİ ALIYORUZ”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Çok önemli bir görev devir aldık. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Partimizin sarsılmaz bir neferiyiz. Hepimiz Muğla’mız yaşamamızdan dolayı çok mutluyuz. Bu mutluğumuza helal getirecek hiçbir uygulamaya ve faaliyete imza atmayacağız, izinde vermeyeceğiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesi kucaklayacağız. Atamızın vatan ve millet tanımı gereği herkesi eşit göreceğiz. Partimizi Muğla’da güçlendireceğiz. Muğla’mız Cumhuriyetçi bir kenttir.

İlçelerde tek tek saha araştırmaları yapıyoruz. Size bir müjde vermek istiyorum. En az 4 ilçemizi bugün yaptığımız araştırmalar ile geri alıyoruz. Diğer ilçelerimizi de alacağız çalışmalarımız devam ediyor. Yeter ki biz yumruk gibi duralım. İyi ki benim yol arkadaşlarımsınız” dedi.

Bu haber toplam 1192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.