BAHÇELİ MUĞLA’DAN SESLENDİ: “BUKALEMUN SİYASETÇİLERE MUĞLALI YÜZ VERMEZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla’da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temasıyla açık hava toplantısında konuştu.

BAHÇELİ MUĞLA’DAN SESLENDİ: “BUKALEMUN SİYASETÇİLERE MUĞLALI YÜZ VERMEZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla’da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temasıyla açık hava toplantısında konuştu. Menteşe Atatürk Bulvarı’nda Muğlalılarla buluşan Bahçeli, muhalefeti eleştirerek, “İki eliyle kalp işareti yapan ikiyüzlü siyasetçiler Muğlalı kardeşlerimi aldatamazlar. Bukalemun siyasetçilere Muğlalı yüz vermez, fırsat vermez, izin vermez, şans vermez” dedi.

SİNEM KARAKAYA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekilleri seçimleri için “Aziz Milletim Sıra Sende" temasıyla başlattığı açık hava toplantısı kapsamında Muğla’ya geldi.

Menteşe Atatürk Bulvarı’nda Muğlalılarla buluşan Bahçeli, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin tarihi bir seçim olduğuna işaret etti.

Bahçeli, muhalefeti eleştirerek, “Bukalemun siyasetçilere Muğlalı yüz vermez, fırsat vermez, izin vermez, şans vermez” diye konuştu.

Devlet Bahçeli, Muğla’dan şunları söyledi:

“Muğla’da hayat mücadelesi veren her vatandaşımı bağrıma basıyorum. “Aziz Milletim Sıra Sende” temasıyla düzenlediğimiz bu açık hava toplantımıza teşrif eden, gücümüze güç katan, heyecanıyla önümüzü aydınlatan Muğlalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 10 gün sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, demokrasimizin geleceğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bunun yanında seçimlerin saygı, sağduyu ve demokratik olgunluk içinde gerçekleşmesini diliyorum.”

344541175-1025294828843624-4728826947730948340-n.jpg

“İKİYÜZLÜ SİYASETÇİLER MUĞLALI KARDEŞLERİMİ ALDATAMAZLAR”

“Deniziyle, güneşiyle, doğal güzellikleriyle, en önemlisi mert, müşfik ve merhamet sembolü insanıyla Muğla her zaman göz bebeğimiz olmuştur. Muğla, her şart altında zulmün karşısında, mazlumun yanında durmuştur. İki eliyle kalp işareti yapan ikiyüzlü siyasetçiler Muğlalı kardeşlerimi aldatamazlar. Bukalemun siyasetçilere Muğlalı yüz vermez, fırsat vermez, izin vermez, şans vermez. Milli ve manevi değerlerle çatışıp çelişen siyasi ittifakların Muğla’yla muhabbet bağı olamaz. Önümüzde tarihi bir seçim vardır. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız 74 ülkede, 177 merkez ile 46 gümrük kapısında 27 Nisan 2023 tarihinden 9 Mayıs 2023 tarihine karar oylarını kullanacaklardır. 3,4 milyon vatandaşımızın iradesi sandığa yansıyacaktır. Bazı ülkelerde demokrasi düşmanları sahne almıştır. Bölücü terör örgütü yandaşları vatandaşlarımızın hür iradesine kilit vurmak istemişlerdir. Bu vandallığın görüldüğü ülkelerde demokrasi cellatlarına maksatlı şekilde sessiz kalınmıştır.”

mugla-ticaret-ve-sanayi-odasinin-gurur-gunu-2023-05-04t183610-409.jpg

“MUĞLA BU KÖTÜLÜĞE GEÇİT VERMEZ”

“Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ağırlaştırılmış etnik ve mezhep kutuplaşmasını kışkırtmaktadır. Sayısı altıyla başlayıp sonunda dokuza çıkan kumar masası ülkemizin geleceğini karartma, kundaklama arayışındadır. Türk milleti bu tuzağa düşmez, düşmeyecektir. Muğla bu kötülüğe geçit vermez, müsaade etmez, etmeyecektir.”

mugla-ticaret-ve-sanayi-odasinin-gurur-gunu-2023-05-04t183728-815.jpg

“SAVUNMA PROJELERİNE DOKUNACAKLARINI SÖYLEYENLERİ MUĞLA AFFETMEZ”

“Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’ı serbest bırakma açıklamasını biliyoruz da, acaba İmralı canisini önce ev hapsine, sonra da dağlara bırakılma konusunda ittifak sağlandı mı? Kutuplaşmadan ve savrulmadan şikayet eden bu zat, Türkiye’yi barıştıracağım derken neyi kast ediyor? Ülkemizde küs kim, kırgın kim, kavgalı kimler? Kumar masasından başka anlaşmazlık ve gerilim nerede var? Atatürk Havalimanı’nı CIA ilişkili ABD’li bir şirkete vereceğim diyen Kılıçdaroğlu diyet borcunu ödeme vaadini taksit taksit paylaşmaktadır. Fakat hevesi kursağında kalacaktır. Hayalini kurduğu, hedefini koyduğu, temelini dinamitlemek istediği karanlık bir ülke tablosuna asla ulaşamayacaktır. Zira 14 Mayıs’tan sonra Kılıçdaoğlu ve yanında hizaya girmiş parti başkanları tarihin çöp sepetine atılacaklardır. Savunma projelerine dokunacaklarını söyleyenleri Muğla affetmez.”

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNE TAŞ KOYMAYA MUĞLALI KARDEŞLERİM MÜSAADE ETMEYECEKTİR”

“Milletin geleceği nasıl ve ne zaman yapılacağı belirsiz bir hükümet sistemi değişikliği ile karartılamaz. Siyasi kriz ve koalisyon dönemlerine geri dönemeyiz. İstikrarsızlığa özlem duymak Türkiye’nin önüne taş koymaktır. Buna da Muğlalı kardeşlerim müsaade etmeyecektir. Türkiye’nin geleceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, geleceğin mimarı da Cumhur İttifakı’dır. Her yöremizi, bin yılın barışından ve kardeşliğinden doğmuş her insanımızı kucaklıyoruz. Herkese elimizi uzatıyoruz. Hiç kimseyi ayırmıyoruz. Hiç kimseyi dışlamıyoruz. Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde Seçim Beyannamemizde açıkladığımız sosyal, siyasal ve ekonomik mahiyetli 100 sözümüzü gerçekleştirmek için birlikte yürüyelim istiyoruz.”

Bu haber toplam 820 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.